2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شخصیه گلم🙂

بابا این طرحه صیانت و میگم یعنی چی؟ من نگرفتم چیرو میگید شخصیه؟؟!!!!

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

خدا بغلم کنه منو ببره با خودش😢

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بابا این طرحه صیانت و میگم یعنی چی؟ من نگرفتم چیرو میگید شخصیه؟؟!!!!

اهان دیگ نمیشه اینستا و واتساپ و  تلگرام رف میشیم عین کره ی شمالی من منظورتونو اشتباهی فهمیدم 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
اهان دیگ نمیشه اینستا و واتساپ و  تلگرام رف میشیم عین کره ی شمالی من منظورتونو اشتباهی فهمیدم&n ...

وای چرا آخه ؟؟؟

پس چیکار باید بکنیم ☹☹☹

واسه چی نباید بریم ؟؟

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
وای چرا آخه ؟؟؟ پس چیکار باید بکنیم ☹☹☹ واسه چی نباید بریم ؟؟

خیلی وقته مطرح شده ولی تصویب نشد دیشب باز دوستمون گف ک بازم تو مجلس مطرح شده فقط برنامه های ایرانی میشه نصب کرد مثله ایتا سروش روبیکا ک زیر نظر خودشون باشه 

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
خیلی وقته مطرح شده ولی تصویب نشد دیشب باز دوستمون گف ک بازم تو مجلس مطرح شده فقط برنامه های ایرانی م ...

مرسی از توضیحاتتون 😘