2777
2789
حس خوبی نسبت بهت داره.... سختی امد تو ذهتم به نظرم مسیر سختی پیش رو داری اما میرسین بهم

منو میگی رضا عاشقم شده یا میشه واینکه چرا مونده 

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس زیاد واسه کاری که باید چندروز دیگه انجام بدی!حالا میتونه درسی باشه شغلی باشه یا اصلا راجب خودت ...

خدایی برگام😐😐😐😐😐😐😐 چهارشنبه چهار تا امتحان دارم😐 استرس دارم از سمتی هم عروسی مهم داریم😐😐😐 هر چقدر برنامه ریزی میکنم اوکی نمیشه استرس دارم😐😐😐👍🏻👍🏻👍🏻

خیلی خوب تونستی بگی عالی بود مرسس

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

اسی ب من بگو حسش چیه تو هم سوالی ازم داشتی بپرس

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
استرس زیاد واسه کاری که باید چندروز دیگه انجام بدی!حالا میتونه درسی باشه شغلی باشه یا اصلا راجب خودت ...

منم میگی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
سعی کن اگر خوابی دیدی که مطمئن بودی تعبیرش بده به هیچکس نگی!هیچ کمکی نمیکنه بگی هیچ!بلکه باعث میشی ز ...

عزیزم میشه بگی حسه اون آقا نسبت به من چیه ؟دربارم چه فکری میکنه؟به ازدواج فکر میکنه؟

کی ازدواج میکنم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
همسرتون تو بانک مشغول کار میشه... خودتون شغلتونو نتونستم حس کنم یعنی چیزی حس نکزدم

کی به عشقم میرسم؟؟؟؟

قبل عید سال به عشقم میرسم؟؟؟🥺

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️