2777
2789
عنوان

ترسناک اما واقعی 🚫🥺

635 بازدید | 47 پست

خواهش میکنم خانم های باردار و کسایی ک مشکل دارن نیاین توی تاپیک🙏

داستان از این قرار 15 سالم ک بود
خیلی تخس و نترس بودم همش دنبال داستانا ترسناک و تحقیق در مورد جن
اون موقع هام گروهای تلگرامی خیلی رو بورس بودن
ی گروه 4.5 نفره داشتیم هرکدوم برا ی استان بودن
ی شب بحث میره رو جن و طایفه هاشون🥹
مام دس گذاشتیم رو ی بقول معروف طایفه ترسناکشون ک صحبت کردن و پیگیری کردن در موردشون ممنوع بود

هی گفتیم و زدیم ب شوخی و خنده ساعتم طرفا 3 و 4 صبح بود
بحث کم کم جدی شد

🦖🗿

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خببب

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

پنجره های خونه ما سراسری هستن

یادمه انگار ی لحظه دنیا متوقف شد ت اون لحظه

و حدود یک دقیقه بصورت خیلی خیلی وحشتناک شیشه ها خونه شروع کردن لرزیدن جوری بود ک سریع پا شدم گفتم زلزلس ولی فقط شیشه ها میلرزیدن خیلی ترسناک بود یادمه رفتم زیر پتو و زدم زیر گریه

یکم ک گذشت گوشی و روشن کردم و رفتم ت گروه دیدم هیچکس تو اون تایم چت نکرده

ک یکیشون اومد گف بسه دیگ حرف نزنین من میترسم انگار اونم با اینک برقا نرفتن کولرشون خاموش میشه و بعد یکی دو دقیقه دوباره روشن میشه 

بقیم شروع کردن 

یکی دیگ گفت صدای افتادن پارچ و از اشپز خونه شنیدم و فک کردم مامانمه ولی هرچی صدا زدم جواب نداد

یکی دیگم گف صدای شیر اب اومد

و همشون با وحشت و قسم تعریف کردن

الان برا ما نیان صلوات 😐💔

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
پنجره های خونه ما سراسری هستن یادمه انگار ی لحظه دنیا متوقف شد ت اون لحظه و حدود یک دقیقه بصورت خی ...

اسی اگه دروغ باشه ان شاالله جنا بیان سراغت😁😁😬😬

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

حتی من اون شب مامانمو خواهرم پیشم خواب بودن

صبح ک پا شدیم با تعجب بهشون گفتم چرا دیشب با اون همه سرو صدا بیدار نشدین و نترسیدین گفتن کدوم صدا!! هرچی گفتم انکار کردن و گفتن همچین اتفاقی نیفتاده

اما داستان اصلی از بعد این ماجرا برای من شروع میشه

ک اگ دوست دارین براتون تعریف کنم!