2777
2789
عنوان

تب کودک

183 بازدید | 14 پست

سلام دوستان دخترم ۶ سالشه. از عصر تب داره؛ با شربت و شیاف و پاشویه و استفراغ، الان تبش شده ۳۹. با توجه به تجربه ای که دارین لازمه الان ببرمش دکتر؛ یا تبش رو کنترل و تا فردا صبر کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من پیام. سال ۹۷ دیدم نوشته بودی منگی سرداری بعدزایمان.گفتیدازاسترس بوده؟ دارومصرف کردیدخوب شدید؟توروخدااگه پیام منودیدی جواب بدید‌؟

مامان دوتادخترگل
سلام عزیزم من پیام. سال ۹۷ دیدم نوشته بودی منگی سرداری بعدزایمان.گفتیدازاسترس بوده؟ دارومصرف کردیدخو ...

سلام دوست عزیز؛ بله من حدود ۵ سال اون حالتو داشتم؛ یک سال دارو مصرف کردم خوب شدم. دارویی هم که استفاده می کردم اصلاً خواب آور، کسل کننده و... نبود

سلام دوست عزیز؛ بله من حدود ۵ سال اون حالتو داشتم؛ یک سال دارو مصرف کردم خوب شدم. دارویی هم که استفا ...

چه دارویی استفاده کردید؟ بعدیکسال دیگه خوب شدید؟ دارونخوردید؟ دکترب من سیتالوپرام داده شیرم میدم خیلی مرددم توخوردنش .ولی حالمم خوب نیی که نخورم

مامان دوتادخترگل
چه دارویی استفاده کردید؟ بعدیکسال دیگه خوب شدید؟ دارونخوردید؟ دکترب من سیتالوپرام داده شیرم میدم خیل ...

به من آسنترا ۵۰ داد که خیلی قرص سیفی محسوب میشه؛ نه دیگه خوب شدم و قطع کردم؛ قبل از این که پسرم به دنیا بیاد دیگه نخوردم. دقت کنید که اگه خواستین بخورین تا بدنتون میاد به دارو عادت کنه، ممکنه کمی تپش قلب یا علائم اینجوری بگیرین؛ حس کنین حالتون بدتر شد ولی بعد از گذشت چند روز کم میشه این حالتا؛ و تا شروع اثربخشی دارو یک ماهی زمان می بره

سلام خوب هستین ؟؟ من تاپیک خیلی قدیمی ازتون خوندم  خواستم ببینم وسواس فکری تون خوب شد ؟؟

سلام دوست عزیز؛ اون زمانی که اون تاپیک رو زدم فک می کردم آخر دنیاست؛ امیدی به ادامه ی زندگی نداشتم چون اصلاً کنترلی روی افکارم نداشتم. ولی با مصرف دارو خیلی بهتر شدم؛ الان در حد خیلی خیلی جزئی هست؛ آنقدر که فک می کنم در این حد همه ی آدما یه فکری این مدلی دارن.

و این هم بگم که چیزی که به خوب شدنم  کرد این بود که از یه جایی به بعد با افکارم نجنگیدم؛ نترسیدم از این که دوباره اومدن توی ذهنم. وقتی ازشون می ترسیدم، استریک تشدید میشد و به همین نسبت فکر ها هم بیش تر میشد.  شاید خنده دار باشه از یه جایی به بعد به افکارم می گفتم بیاین و برین راحت باشین‌؛ دیگه ازتون نمی ترسم چون واقعی نیستین....این خیلی کمکم کرد؛ چون هر چی تلاش کنین فکر نیاد توو سرتون، نتیجه ی عکس داره

سلام دوست عزیز؛ اون زمانی که اون تاپیک رو زدم فک می کردم آخر دنیاست؛ امیدی به ادامه ی زندگی نداشتم چ ...

مرسی ک جواب دادین 

چه مدت دارو خوردید ؟؟ و اینکه الان دیگه دارو نمیخورید ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

چیزیش نیس باباش دور شده ازش.. بیاد خوب میشه

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم...