2777
2789
عنوان

درجواب شوهری که میگه برو چی بگم

556 بازدید | 13 پست

هر وقت با همسرم دعوام میشه میگه برو یا قبلش میگم ازت طلاق میگیرم بعدس میگه چرا نرفتی درخواست بدی غرورمو میشکنه میدونم بیفتم دنبال کارای طلاق اینقد اذیت کنه و درنهایت حق طلاق نده با این حرفش قلبم اتیش میگیره دوس داشتم یه خونه میداشتم بنام‌خودم تا هر وقت دلش نخواد بگه برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تهدید به طلاق میکنی بایذم همینو بگه خب نکنه اننظار داری بگه نه تورو خدا التماس میکنم طلاق نگیر

روز بعدش که مثلا دعوا تموم شده یه وقتایی منم نمیگم خودش میگه سختته برو

من تو دعوا به شوهرم میگم کاش برم برا خودم از دستت بعد میخنده میگه خب برو چرا نمیری .. بعد دیگ داد میزنم تو بروووو تو زووود برو من راحت شم ازت بعد دیگ خندمون میگیره قضیه تمام میشه . همیشه همینجوریه مدل دعواهامون اخرش با خنده تمام میشه میگذریم میره .. هیچ وقت دعوارو جدی جدی تا پای طلاق و اینا نبر ..

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
من خودم شاغلم یکی دوبار شوهرم به شوخی گفت برو .گفتم من اینجا زحمت کشیدم وشهر منه تو بدو برو کرایه تم ...

شاغل بودن خیاب خوبه اینکه بهم گفت چرا نرفتی قلبمو شکست

شاغل بودن خیاب خوبه اینکه بهم گفت چرا نرفتی قلبمو شکست

قلبت نشکنه ،بگو خونه منم هست منم وسیله هام هست منم زحمت کشیدم تو این خونه منم مهمون نوازی کردم من منتظر تو مونوم منم حق دارم وفعلا از حقم اسنفاده میکنم .ناراحتی مدتی نیا تا حقمو بگیرم برا خودم خونه بگیرم .

درکل جر نکش با خوبی ومحبت وتحمل زندگیتو بنداز رو روال

قلبت نشکنه ،بگو خونه منم هست منم وسیله هام هست منم زحمت کشیدم تو این خونه منم مهمون نوازی کردم من من ...

سرش همیشه تو گوشیه اعتیاد داره به گوشی خسته شدم همه جوره پیش رفتم حریفش نمیشم