2777
2789
عنوان

پیام مخفی بعضی از آهنگ ها

219 بازدید | 16 پست

من بیشتر طرفدار های بی تی اس _ اکسو_  سلینا گومز(که خودم جزو طرفدار هاشم) و آریانا گراند رو این طوری دیدم دوستان نگفتم همه ولی بیشتر طرفدار هاشون این طوری هستن پس مراقب باشید هر آهنگی رو گوش ندین ❤️

برای حال خوب قلبامون❤️🖤

اینا علتش اوضاع جامعست نه آهنگ

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا علتش اوضاع جامعست نه آهنگ

علت های زیادی داره یکیشم همین آهنگ هاست البته نه همه آهنگ هاشون بعضیاشون هم پیام مخفی ندارن و گوش کردنشون مشکلی نداره

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
تتلو و بی تی اس هر دو از دو جنب ملت و ...یدن اصن چیزی جای نوجوونامون نزاشتن متاسفانه بلا بدور

متاسفانه بی تی اس باعث شده همجنس‌گرایی خیلی برای نوجوون ها عادی بشه تتلو هم قطعا رفتارش خیلی رو طرفدارانش تاثیر داره

برای حال خوب قلبامون❤️🖤