2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع من دنبال دستگاه خوبم نه اسم دکتر که معروف باشه یا نه....چون چند سال پیش لیزر انجام دادم و بعد مدتی بدتر از قبل برگشت آخه.... میشه بپرسم شما که میگی راضی بودین چه مدت گذشته؟
الان سرچ کردم این دکتری که میگین پزشک عمومی هستن گویا.....قبلا یه خانوم دکتر دیگه ای هم توی بابل بودن که متخصص پوست نبودن ولی کارهای زیبایی پوست انجام میدادن و کارشون هم گرفته بود. الان اسم دقیقش خاطرم نیست ولی باغ فردوس بود....فکر کنم ندا چیتگر
شاخه نبات میشه بگی دستگاهشون چی بود؟ آخه از دوستان نی نی سایتی شنیدم فقط الکساندریت خوبه

الکساندرایت اسم طوله موجه اشعه لیزره که تو دستگاه تنظیم میشه اونی که شما میگی اسم دستگاه الکس کندلا پرومکسه

الان یه مدت نازنین گلبابایی و همسرشون هادی اباذری هم توی کارهای زیبایی رو بورسن تو بابل.... ولی زنگ ...

ای پی ال هم طول موجه دستگاهه که اگر موهای زائد باتراکم بالا و زبر و تیره دارین اصلا جواب دهی نداره ای پی ال درواقع فشار نوره حتی اشعه هم نیست که رو فولیکول موی ضخیم تاثیربذاره

در واقع من دنبال دستگاه خوبم نه اسم دکتر که معروف باشه یا نه....چون چند سال پیش لیزر انجام دادم و بع ...

اینکه برگشت به چندعامل بستگی داره شارژش نکردین هورمونها تغییرکردن تیروئید سندروم پلی کیستیک تخمدان هورمون رشد مو عوارض برخی داروها اینارو حتما قبل لیزر چک کنین خودمم ۲ سال پیاپی لیزر کردم و نتیجه ای نگرفتم متوجه شدگ دچار اختلال هورمون رشدم و تحت تاثیردارو بهترشدم پیشنهادم به شما مطب درماتولوژی دکتر عیسی زاده یا تیره گر هست و حتما مطمئن شین از جنس دستگاه و طول موجش اگر پوست برنز یا تیره دارین جنتل هم گزینه خوبیه و دایود

من انقدر لیزر های مختلف رو امتحان کردم که شاید باید مادر لیزر موهای زائد نام بگیرم و بهترینشون در بین مرکز لیزر های موهای زائد بابل، برای مرکز دکتر آوری در چهارراه فرهنگ بود.دستگاهشون الکساندرایت کندلاست.

من اولین بار لیزرم رو در بابل با دستگاه کندلا دکتر ربابه علیجانپور شروع کردم. اصلا جواب نگرفتم و بدتر شدم. بعد رفتم مرکز دکتر شیخ تو حمزه کلا. هم برخورد پرسنل بد بود هم قیمت بالا بود هم جواب نداد. در نهایت رفتم تهران. اونجا چند جلسه با دستگاه کندلا انجام دادم ولی چون رفت آمد برام سخت بود، گشتم همون دستگاه رو تو بابل پیدا کنم. اتفاقی با مرکز دکتر آوری آشنا شدم. هم برخوردشون خوب بود هم جواب گرفتم. دستگاه و طرز برخورد و درکل برآیند قیمت و کیفیت عالی بود.

ناگفته نماند من از بس جواب نمیگرفتم یک جلسه هم با دستگاه دایود رفتم که اونم اصلا جواب نبود.

من انقدر لیزر های مختلف رو امتحان کردم که شاید باید مادر لیزر موهای زائد نام بگیرم و بهترینشون در بی ...

سلام عزیزم ادرس اون جایی که راضی بودید کجاست؟ اسمش چیه؟

خدایا مرسی😍❤