2777
2789

من میخوام گریه کنم بچه ام دوسال نیمه هست  تا الان همیشه پوشک بوده دوروزه از پوشک گرقتمش هرچی میشنه رو قصری جیش نمیکنه ببند میشه میره تو خودش جیش میکنه شما چند روز طول کشید که بچه تون باهاتون همکاری کرد

معلومه عزیزم نتونه جیش کنه تا بخوهد با این وسسله اخت بگیره وانقدر باهاش راحت باشه که بتونه توش جیش کنه ممکنه هفته ها طول بکشه تنها راهکار مداومت وصبوری کردن وبه طور مرتب ومتناوب با برنتمه منظم ببریش برا جیش کردن تا مثانه اش عادت کنه وتمرین بشه

اصلا اصلا سر بچه ات داد نزنی چون بهش استرس میدی وکار ۲ماهه رو میکنی۱سال پس حواست باشه

هرروز شروع کن روز اول هرنیم ساعت ببرش سرپا بعد ۳روز۱۰دقیقه بهش اضافه کن همینطور تا یک ماه ناخداگاه میبینی خودش بهت میگه

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
معلومه عزیزم نتونه جیش کنه تا بخوهد با این وسسله اخت بگیره وانقدر باهاش راحت باشه که بتونه توش جیش ک ...

عزیزم وقتی میبرمش حتی اگ یه ساعتم تو دستشویی باشیم جیش نمیکنه وقتی میاییم بیرون تو شلوارش جیش میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی میبرمش حتی اگ یه ساعتم تو دستشویی باشیم جیش نمیکنه وقتی میاییم بیرون تو شلوارش جیش میکنه

اشکال نداره طبیعیه هنوز عادت نکرده وقتی جیش کرد بگوش مامان اینجا بیا بعد سعی با بازی باشه خوشش بیاد مثل اب بازی چیزی سرگرم بشه

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐