kpr_h15 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 631 عنوان تا چند سال دیگه.. 116 بازدید | 10 پست بنظرتون تا حداقل ۱۰ سال دیگه ، *کدوم یکی از رشته های پزشکی* و دندون پزشکی درامد و پیشرفت خوبی داره؟؟ 1401/03/30 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 هیچکدوم. 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
manaramir عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 3214 ما کشور جهان سومیم.قطعا تو کشورهای جهان سوم کارای درمانی حقوقشون زیاده. چون معمولا بیماری زیاده زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
کوالالامپور عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2449 شک نکن پزشکی تا ابد جای پیشرفت دارهتا وقتی آدم هست پس بیماری و مشکل جسمی هست تازه در لیندا خیلییییی بهتر هم میشه چون جامعه ایران داره رو به پیروی ره و سالمند ها به نسبت جوانان جامعه بیشتر میشن هر چی سالمند ها بیشتر بشن اون جامعه بیماری هاش بیشتر.
kpr_h15 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 631 شک نکن پزشکی تا ابد جای پیشرفت داره تا وقتی آدم هست پس بیماری و مشکل جسمی هست تازه در لیندا ... برای مهاجرت کدوم کشور رو پیشنهاد میکنین؟ من خودم کانادا مد نظرم هست
mandvy عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1235 بنظرتون چرا؟؟ چونکه علم روز کامپیوتره و درآینده دستگاهایی ساحته میشه که خودشان ما را درمان میکنن و نیازی نیست که ادم ها حضور داشته باشن
کوالالامپور عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2449 برای مهاجرت کدوم کشور رو پیشنهاد میکنین؟ من خودم کانادا مد نظرم هست کانادا شرایط خیلی سخت و دشواری داره برای مهاجرت به خصوص اگر مدرکتون رو از ایران گرفته باشید .من خودم داداشم کانادا زندگی میکنه من می ۷واستم از کالج برم پیشش دلی بیخیال شدم و رفتم دانشگاه الان دیگه نمی تونم برم .
kpr_h15 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 631 کانادا شرایط خیلی سخت و دشواری داره برای مهاجرت به خصوص اگر مدرکتون رو از ایران گرفته باشید . ... اخه من نمیخوام دانشگاهم رو تو ایران شروع کنم . اگه یه رتبه تک رقمی کنکور بیارم و زبانم هم قوی کنم میخوام بورسیه بگیرم که ایشالا پذیرش بدن 😍
کوالالامپور عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 2449 اخه من نمیخوام دانشگاهم رو تو ایران شروع کنم . اگه یه رتبه تک رقمی کنکور بیارم و زبانم هم قوی ... رتببه ۱هم بشی بورسیه نمیکنن یا باید قبل دانشگاه بری که پول می خواد یا باید تحصیلات تو دانشگاه که به پایان رسید پروپوزال بنویسی و بفرستی براشون که اونم شاید قبول کنن که اینم باز پول می خواد