2777
2789
عنوان

اونایی که ۷ماهه باردارن بیان

71 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خسته نباشید من تو ۷ماه هستم بیست و هشت هفته و ۳روز استراحت مطلقم قرص و شیاف استفاده میکنم از دیشبه باز درد شدید دارم زیر دلم تیر می‌کشه بعد کل شکمم درد میگیره بالای دلم سفت میشه بچه ام که تکون میخوره دردام بیشتر میشه شمام تو این ماه و هفته این دردا رو دارید؟؟؟

نه راستش

چرا قرص و شیاف مصرف میکنی دهانه رحمت باز شده؟

اگر خیلی درد داری برو دکتر شاید انقباضاتت شروع شده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نه راستش چرا قرص و شیاف مصرف میکنی دهانه رحمت باز شده؟ اگر خیلی درد داری برو دکتر شاید انقباضاتت ش ...

از اول بارداریم همش درد داشتم و استراحت بودم ولی تو ۲۶هفته انقباض شدم و درد داشتم دکترم باز گفت استراحت و آمپولم برام زد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه راستش چرا قرص و شیاف مصرف میکنی دهانه رحمت باز شده؟ اگر خیلی درد داری برو دکتر شاید انقباضاتت ش ...

من سر پسر اولم چون این حالتارو نداشتم اصلا نمیتونم بفهمم انقباضه یا نه فقط می‌دونم درد دارم منم😭

من سر پسر اولم چون این حالتارو نداشتم اصلا نمیتونم بفهمم انقباضه یا نه فقط می‌دونم درد دارم منم😭

ببین نرو بیمارستان چون بلا استثناء معاینه داخلی میکنن

برو پیش متخصصت برات سونو بنویسه برو سونو اورژانسی بده ببینن تو چه وضعیتی هستی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اره بیمارستان دستشو تا کجا میکنن تو اه خیلی بده

واسه حالتش نمیگم عزیزم که بدت میاد

واسه اینه که معاینه داخلی باعث باز شدن دهانه رحم میشه

اونوقت معلوم نیست بچه دنیا بیاد بمونه یا نه چون سن بارداریت کمه هنوز