2777
2789
عنوان

تنهایی.. 🙂💔

119 بازدید | 1 پست

من ولی فکر نمی‌کردم تنهاتر بشه شد؛ فکر می‌کردم تنهایی یه خاصیته، فکر می‌کردم مثل مثلا تلوزیون بودنه، تو یا تلویزیونی یا نیستی، نمیتونی تلوزیون تر شی هیچوقت، نمیتونی چوب‌لباسی تر شی یا اینستاگرام تر، نمیتونی گربه‌تر شی یا هویج تر؛ یا هستی یا نیستی. نمیتونی بیشتر باشی یا کمتر.

فکر میکردم تنهایی اینجوریه، ولی نیست؛ روز به روز تنهاتر میشی، چطور ممکنه؟ تنهایی مگه این نیست که کسی نباشه؟ چه‌طور ممکنه اون کسی که نیست، هر روز بیشتر نباشه؟ مگه بودن و نبودن مطلق نیست؟ چطوری پس نبودن یه آدم هی داره زیادتر میشه؟:) 

تنهایی با احساس تنهایی فرق می‌کنه. عزیزم....اگر. یاد بگیری. تنها بمونی.  این خوبه. اما اگر. احساس تنهایی میکنی. این بده. 

برای شما احساست تنهاییه. یعنی بلد نیست. از. تنها بودنت استفاده کنی...منتظر کسی نشین. دست بذار سر زانو و بلند شو

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱