2777
2789
عنوان

به راهنماییتون نیاز دارم😥

58 بازدید | 7 پست

من برلی یه کاری سه بار استخاره گرفتم سه بارش خوب بود هر بارم با آدم های متفاوت که نکنه شاید مثلا فلانی خوب نباشه . کاری می خوام انجام بدم قلب خودم میگه اشتباهه اصلا نمیدونم چرا استخارش خوب اومد . حالا موندم به حرف قلبم گوش بدم یا استخاره . امکان داره استخاره برای یه فرد اشتباه بیاد ؟ چون من نماز نخوندم متاسفانه. ولی قلبا احساس می کنم کارم شاید حتی گناه باشه و به کسی آسیب بزنه . ازم نپرسین چه کاری چون خانوادگیه. ممنون میشم راهنمایی کنید💙

استخاره فقط موقعی درسته که واقعا خودت ندونی کارت درسته غلط

پس اون کاری که عقلت میگه رو انجام بده کاری به جواب استخاره نداشته باش

استخاره برای کسیه که سردرگمه و اصلا نمیتونه بفهمه کدوم راهو بره

نه شمایی ک خودت میدونی 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخاره فقط موقعی درسته که واقعا خودت ندونی کارت درسته غلط پس اون کاری که عقلت میگه رو انجام ب ...

پس چرا خوب اومد؟ چرا خدا راهنماییم نکرد و از اول بهم نگفت بده 🙁🙁

پس چرا خوب اومد؟ چرا خدا راهنماییم نکرد و از اول بهم نگفت بده 🙁🙁

چراشو نمیدونم باید از خدا بپرسی😂 ولی استخاره شما از اول غلط بوده

اول عقل خودت بعد استخاره

من اینو از یه عالم پرسیدم و مطمعنم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
وقتی نمیخوای انجام بدی چرا استخاره میگیری خب توک دنبال جواب منفی بودی خب از اول انجام نمیدادی

چون اون کار زندگیم رو نجات میداد از یه طرف امکان داره به یکی آسیب بزنه)روحی( چی بگم فقط ای کاش خدا هم بهم میگفت بده