2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یه پسر ؟؟؟؟

431 بازدید | 12 پست

بچه ها از کجا بفهمم یه پسری ازم خوشش اومده یا نه؟یعنی رفتار پسرا وقتی از کسی خوششون میاد چجوریه؟🥲

این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پسری اگه دختری رو دوست داشته باشه با خانواده اش صحبت می کنه و میان خاستگاریش. چند تا از اطرافیان و دوست وآشناها رو دیدم که میگم.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

تورابطه هم همینطور باشیم؟ خب سرد میشن که

اوایل رابطه آره 

من خودم اوایل رابطه خیلی محبت میکردم و اشتباه کردم 

اما کتابایی که خوندم و تجربه م و تجربه اطرافیانم بهم -ثابت کرد که تو رابطه نباید بطور کامل به طرف از احساسمون اطمینان بدیم باید بزاریم اونم تلاش کنه واسه جلب علاقه و محبت و برای بدست آوردنمون 

خود مردام دنبال دخترین که سخت بدستش بیارن نه دختری که ماه اول تمام عشقشو بدون اینکه پسر زحمتی بکشه بهش ثابت میکنن و بعد خیال طرف راحت میشه و اذیت کردناش شروع میشه

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜

خب ابنکه خیلی تابلو

وقتی پسر از ی دخترخوشش بیاد سعی میکنه به بهانهای مختلف باهاش تماس بگیره وموقع صحبت کردن یک رشته کلامو دنبال نمیکنه ترس ازاین داره که موضوع بحث تموم بشه هزارمدل حرف واسه صحبت درست میکنه.

رشته ای گر بُگسست میتوان وصلش نمود..لیکن گره اش در کاراست
اوایل رابطه آره  من خودم اوایل رابطه خیلی محبت میکردم و اشتباه کردم  اما کتابایی که خوند ...

راستش من دقیقا همینطورم که گفتی طرفم میگه نمیشه حالتتو تشخیص داد که دوسم داری یا نه یجورایی یا دست پس میزنم با پا پیش میکشم ولی جدیدا حس میکنم دارم از این حالت خارج میشم و نقطه ضعف میدم دستش گاهی میخوام جلوی خودمو بگیرم مثلا اگه یکم تو چت کمتر حرفای قشنگ بزنم یا کمتر از الفاظ عزیزم و ‌... اینا استفاده کنم میگه چرا سردی خب منم مجبورم دوباره بهش رو بدم

راستش من دقیقا همینطورم که گفتی طرفم میگه نمیشه حالتتو تشخیص داد که دوسم داری یا نه یجورایی یا دست پ ...

https://t.me/Ravnshnas

این کانال خیلی بدردت میخوره من همیشه ویس هاشو گوش میدم واقعا خوبه ببین شاید به جواب سوالاتت برسی

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜