2777
2789
عنوان

بارداری بعد سقط

509 بازدید | 18 پست

سلام و شب بخیر😉

میخواستم ببینم کسی بوده بعد سقط یکسال جلوگیری داشته باشه اگه فاصله بین سقط و بارداری زیاد بشه درسته که میگن بارداری سخت تر میشه؟من بچه اولمو ۵سال بعد اقدام و دکتر باردار شدم و ۸سال ازدواج کردم اما متاسفانه سقط شد از لحاظ روحی خیلی داغونم میخوام ببینم اگه یک سال فاصله بدم احتمالش هست باردار شدنم سخت تر بشه؟

فک کنم شش ماه کافی باشه

میترسم از لحاظ روحی مشکل بشه برام فعلا یه خانوم باردار میبینم استرس میگیرم چه برسه خودم باردار شم چون یه تجربه سخت و دردناک بود برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من بعد از سقطم بعد از دوماه اقدام کردم نگرفت خیلی سختی کشیدم هم یکم وزنم رفت بالا و هم وضعیت فولیکول خوبی نداشتم تا بعد که رفتم دکتر گفتن فعلا اقدام نداشته باش و استرس رو دور کن دیگه بعداز ۸ماه از سقطم دوقلو باردار شدم خداروشکر 😍

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
میترسم از لحاظ روحی مشکل بشه برام فعلا یه خانوم باردار میبینم استرس میگیرم چه برسه خودم باردار شم چو ...

عزیزم منم همین تجربه رو دارم 

دقیقا فردای تولد چهارسالگی پسرم کورتاژ شدم

من بقایا داخل رحمم به شدت عفونی شده بود به همین خاطر دکتر گفت بعد شش ماه میتونی اقدام کنی

عزیزم قطعا اون جنین مشکلی داشته که سقط شده مصلجت خدا رو ما نمیدونیم

میترسم از لحاظ روحی مشکل بشه برام فعلا یه خانوم باردار میبینم استرس میگیرم چه برسه خودم باردار شم چو ...

متاسفم بخاطر اتفاقی که برات افتاده 

من ۳ماه بعد از سقط اقدام کردم تقریبا یکسال میشه اما فعلا باردار نشدم 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜
متاسفم بخاطر اتفاقی که برات افتاده  من ۳ماه بعد از سقط اقدام کردم تقریبا یکسال میشه اما فعلا ب ...

قربونت برم 😔شرایط بدیه اما باید تحمل کرد😉امیدوارم به زودی خدا یه نی نی خوشگل سهم دل مهربونت بکنه

وای عزیزم خدا حفظشون کنه😍

ممنون عزیزم

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزم منم همین تجربه رو دارم  دقیقا فردای تولد چهارسالگی پسرم کورتاژ شدم من بقایا داخل رحمم ب ...

بله دکترمم همینو گفت🥺ایشالا هر چی خیره برا همه پیش بیاد خدا به  منم یه نی نی خوشمل وسالم ببخشه

قربونت برم 😔شرایط بدیه اما باید تحمل کرد😉امیدوارم به زودی خدا یه نی نی خوشگل سهم دل مهربونت بکنه

ممنونم عزیزدلم 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

عزیزم

بهترین فاصله۶ماه هست که خوب بتونیم رحم وتخمدانهارو تقویت کنیم.

فریبا رحیمی کارشناس مامایی
باسابقه بالای ده سال در امر مامایی،زنان،زایمان،اختلالات جنسی،بارداری،سکس تراپی ،تعیین جنسیت جنین و تفسیر پاپ اسمیر و غربالگری های زنانه و مراقبت های قبل و حین وبعد از بارداری و...
مشاوره و ویزیت بصورت آنلاین و۲۴ساعته در اپلیکیشن مشورپ و پیج
fariba.rahimi.midwife@

با بیشترین رضایت کاربر در تمام اپلیکیشن های پزشکی کشور
طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی و نسخه الکترونیکی

گروه پرسش و پاسخ زنان و زایمان ومامایی با حضور کارشناس مامایی
لطفا عضو بشید و دوستانتون رو هم عضو کنید
ممنونم از حمایت و دوستیتون.
https://t.me/+xou54lFJwyM5NTc0

سلام عزیزم شما بعد سقط باردار شدی؟من بعد 4 سال مشکل لوله ای داشتم طبیعی باردار شدم اما 15 هفته سقط شد😭😭😭 میترسم دیگه نشه چون نازایی داشتم

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام عزیزم شما بعد سقط باردار شدی؟من بعد 4 سال مشکل لوله ای داشتم طبیعی باردار شدم اما 15 هفته سقط ش ...

سلام عزیز دلم بله بعد سقط تقریبا ۶ماه جلوگیری داشتم ماه دوم اقدام باردار شدم اگه حال روحیت مناسب باشه میتونی سه ماه بعد اقدام کنی چون یه بار باردار شدی بازم میشه من تو دوماه اقدامم هر شب از شب اول تا ۱۵یه قاشق عسل و سیاه دونه میخوردم به همسرمم میدادم ایشالا خیلی زود یه نینی خوشگل بیاد تو دلت

سلام عزیز دلم بله بعد سقط تقریبا ۶ماه جلوگیری داشتم ماه دوم اقدام باردار شدم اگه حال روحیت مناسب باش ...

خدا بچتونو حفظ کنه،شما چن هفته سقط کردی؟مشکل نازاییتون چی بود؟

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋