سلام خانومی تم هات همیناست من یه تم دخترونه خوشمل میخوام میخوام عکس دختروم وبدم بعد عد هر کی اومد خونمون یکی از این تقویما بهش بدم واسههمین یه کار شیک میخوام راستی تعداد عکس تو هزینه تاثیر داره درخواست دوستیمو قبول کنید لطفا
خدای خوب و مهربون /داده به ما محنا جون/ زندگیمون زیبا شده/ با وجود دخترمون
سلام عزیز نه تم و مدل زیاد دارم فقط وقت ندارم همشو طراحی کنم و بذارم اینجا.واسه همین هر مدلی بخواین براتون درست میکنم.تعداد عکس توو قیمت تاثیر نداره.فقط اگر تقویم چند برگ بخواین هزینش بیشتر میشه.درخواست دوستی دادم عزیز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان اگه یه وقت من نبودم لطفا سفارشتونو اینجا بگید و عکسای مورد نظرتونو به ادرس ایمیل توو وبلاگم بفرستید اگرم تم خاصی مدنظرتونه حتما بگید .همراه با اسم نینی سایتیتون.و اگه تونستید یه شماره موبایل هم لطف کنین توو ایمیلم که بتونم باهاتون در تماس باشم واسه تایید سفارش و تغییرات مورد نظرتون