2777
2789
عنوان

ی مشکلی دارم میشه بیاید ...

174 بازدید | 20 پست

ذهنمو درگیر کرده ...من اعتماد بنفس ندارم الانم ک داریم ازدواج میکنیم فامیلای نامزدم منو میبینن من حس بدی میگیرم حس میکنم خیلی زشت و بدم ...یا مثلا میخام حرف بزنم احساس میکنم چرت و پرت میگم ...چیکار کنم واقعا ..یا دخترای فامیلشون خوشگلن با خودم مقایسه میککنم🥺🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا مثل منی 😐 منم آلات یه دورهمی تو فامیل و خانواده شوهرم میشه استرس میگیرم خیلی بدم میاد همش میگم اونا خیلی سرترن از من ؛ خیلی حس بدیه اعتماد بنفس منم صفره

اینا فکر خودته،وگرنه به دل طرف نمینشستی☺️☺️

من خودمو کافی نمیدونم ...مثلا دماغمو یبار عمل کردم خیلی دلم میخاد بازم کنم ولی خب پول ندارن خانوادم الان🥲🥲 همش قیافمم با بقیه مقابسه میکنم

من خودمو کافی نمیدونم ...مثلا دماغمو یبار عمل کردم خیلی دلم میخاد بازم کنم ولی خب پول ندارن خانوادم ...

پس ظاهرت مشکلی نداره،اعتماد بنفست کمه.ویژگی های خوبتو بیشترببین

وای دقیقا مثل منی 😐 منم آلات یه دورهمی تو فامیل و خانواده شوهرم میشه استرس میگیرم خیلی بدم میاد همش ...

😭😭😭 منم همین اصا دهنمو دوس ندارم بازکنم دندونام خیلی بی ریخته ..امشب اومدم خونه گریه کردم دوساعت

😭😭😭 منم همین اصا دهنمو دوس ندارم بازکنم دندونام خیلی بی ریخته ..امشب اومدم خونه گریه کردم دوساعت

دندونی منم داغونه عزیزم ببین من خودم شروع کردم رو خودم دارم کار میکنم دکتر پوست دارم میرم و دندونام دارم درست میکنم رو هیکلم کار میکنم تو هم به خودت برس اینجوری اعتماد بنفسمون میره بالا 

منم چون پوستم سبزه تیرس همه ی عمرم بخاطرش عذاب میکشم چون اعتماد بنفسمو بشدت ازم گرفته و درشرف ازدواج ...

انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی ...مساله خیلی مهمیه اعتماد بنفس‌ اما فک نکن ب رنگ پوست کربوطع من پوستم سفیده حتی مادر و خالشم دیدن میگفتن چقد سفید و خوشگله  اما واقعا ب این چیزا نیس حس درونیع من انقد از خودم بدم میاد ک نگام میکنن میخام فرار کنم

واس مشکلی که قابل حله،غصه نخور.تو اینستا رایگان آداب معاشرت یادمیده،که چطور باکلاس باشی.کمکت میکنه