2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه از شرایطتت بگی بعد جدایی پیش خانوادت برگشتی؟ بچت پیش خودته؟ خرج و مخارج رو چکار میکنی

من ۱۴ سالگی ازدواج کردم که مقصر فقط مادربزرگم بود

خانوادم هیچ تقصیری نداشتن

۱۵ سالگی بچه دار شدم

ولی درس هم میخوندم و میخونم..کلا ترک تحصیل نکردم..

پسرم پنج ماهش بود ک من اومدم خونه پدرم..بچمو نیاوردم..کلا هم ندیدمش تا الان که تقریبا ۵ سالشه..

برای من که سخت نبود..

خرج و مخارجم با بابامه🤣

ولی مهریه میگیرم..

من ۱۴ سالگی ازدواج کردم که مقصر فقط مادربزرگم بود خانوادم هیچ تقصیری نداشتن ۱۵ سالگی بچه دار شدم ...

راستش من نمیتونم از بچم بگذرم از طرفی هم خرج م مخارجش زیاده 

بعید هم میدونم بتونم برگردم پیش خانوادم با اینکه تک دختر هستم ولی فکر نمیکنم با روی باز قبولم کنن 

خیلی دو راهیه سختیه کاش خانوادم حمایتم میکردن

راستش من نمیتونم از بچم بگذرم از طرفی هم خرج م مخارجش زیاده  بعید هم میدونم بتونم برگردم پیش خ ...

الهی عزیزم..

من خیلی خیلی شرایطم اونجا وحشتناک بود جونم در خطر بود طوری که از بچه هم گذشتم..

شاغلی؟

مهریه اجرا میذاری یا نه؟

الهی عزیزم.. من خیلی خیلی شرایطم اونجا وحشتناک بود جونم در خطر بود طوری که از بچه هم گذشتم.. شاغلی ...

شاغل نه نیستم 

مهریه رو باید بذارم اجرا که حداقل یچیزی دستمو بگیره. 

من جونم در خطر نیس ولی با ادمی زندگی میکنم که الان نزدیکه سه ساله حتی باهام حرف نمیزنه اگر داشته باشه بهت پیام میده دارم از کمبود محبت و نیاز عاطفی دیوونه میشم 

نمیدونم اینا میشه دلیل برای طلاق یا دارم بچه بازی درمیارم 

من ۱۴ سالگی ازدواج کردم که مقصر فقط مادربزرگم بود خانوادم هیچ تقصیری نداشتن ۱۵ سالگی بچه دار شدم ...

چطور از بچت گذشتی و سختم نبوده برات ؟ مگه میشه 

چه دلی داری

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
سه ساله قهریم یعنی سر کوچکترین چیز قهر میکنه  حتی باهام حرفم نمیزنه اگر چیزی بخواد از محل کارش ...

چه آدمیه 

یعنی سه ساله کلا قهره؟

راضی میشه به طلاق؟

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
چه آدمیه  یعنی سه ساله کلا قهره؟ راضی میشه به طلاق؟

نمیدونم راضی بشه یا نه ولی اخه این شد زندگی 

بخدا کاهی محتاج اینم با یکی بحث کنم خسته شدم از تنهایی دائم در حال گریم

شاغل نه نیستم  مهریه رو باید بذارم اجرا که حداقل یچیزی دستمو بگیره.  من جونم در خطر نیس ...

دلیل که هست(یجور طلاق عاطفی

ولی تو قانون دلیل محسوب نمیشه برای صدور رای طلاق

اگه واقعا قصد داری جدا بشی بهتره مدارک جمع کنی تا بتونی راحت تر جدا بشی..اگه اون شروط ۱۲ گانه ضمن عقد رو داری و مدرک هم داشتی میتونستی تقاضای طلاق با عنوان عسر و حرج داشته باشی..