2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با دخترمه یا دکتر؟!!!!

600 بازدید | 21 پست

دخترم ۱۲ سالشه یکساله براش ارتودنسی زدیم 

هر چیز سفتی هم که دوس داره مثله گوجه سبز،شلیل و......براش خورد میکردم که بخوره

چندوقت پیش کیک اسفنجی ساده‌ درست کرده بودم توش هم موز و گردو نذاشتم بعد براکتش لق شد حالا امشب داشت برنج و ماست میخورد یدفعه یدونه از براکت های آخرش که به سیم وصله افتاد تو دهنش بعد دخترم گفت مامان به خدا دست خودم نیست خودش شکست

از این طرف دکترش هم با جدیت‌ گفته اگه دوباره بشکونه دیگه براش نمیزنم حالا دختر منم ترسيده که دکتر درشون بیاره 

بعد دختر منم میگه خودش از عمد درست نمیبنده که پول بیشتری بگيره 

حالا اونجام دستیاراش‌ دخترمو مقایسه میکنن میگن فلانی از تو کوچک تره براکت نمیشکونه حالا نمیدونم راست میگن یا نه 

آخه دیدم با بعضی از بچه ها که چند وقته میان باهاشون مهربونه حال و احوال ازشون میپرسه اما با دختر من سرد سلام و احوال پرسی میکنه باهاش هم خیلی جدیه 

کاش میشد دکترشو عوض کرد 

حیف ....

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

پول براکتو که میگیرن اگه بشکونی 

حالا این دفعه که رفتی به دکتر بگو کته ماست میخورده سفت نبوده نمیدونم چرا شکست؟ببین چی میگه دکتره 

حامی بچه باش اگه مقایسه کردن با خنده بگو وا تو ابن مواردم مقایسه میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقته ارتودنسی گزاشته؟

من اوایلش که دندونام خیلی بهم ریختگی داشت واقعا خودشون درمیومدن چون من خیلی رعایت میکردم ولی بعد چندماه اوکی شد

من اشتباه کردم زود دراوردم دندونام دوباره کج شد و الان آرزومه برم سرکار پولامو جمع کنم دوباره ارتودنسی بزارم 

واه پولشو میگیره این چه رفتاریه

من یه بار یادم زیتون خوردم حواسم نبود اصلا ۳ ۴تاشون دراومد اونم پولشو گرفت درستشون کرد فقط گفت مراقب بیشتر باش واسه خودت میگم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚