2777
2789

من می خوام ارشد فلسفه برم.رتبه ام شده ۴۱.

اولا کسی میدونه من روزانه های تهران رو میارم یا نه؟

و این که کلا بعد از دانشگاه تهران، علامه رو بزنم یا بهشتی؟

دانشگاه تهران پردیس فارابی چه طوره؟

دانشگاه تربیت مدرس چی؟

اگه میتونید بین اینا یه اولویت بندی بهم بدین.

ممنون

بهشتی و تهران رو نمیاری احتمالا علامه یا فارابی میاری

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

وایییی ی سوال داشتممم 

اینکه شما میتونین درس فلسفه رو تدریس کنین یعنی 

الهیات خوندین 

چجوریه؟؟؟ 

من فلسفه و منطق رو خیلی دوس دارم و 

و دوس دارم تدریسش کنم و دبیر فلسفه شم چجوریه؟؟؟ رشتمم انسانیه و یازدهمم دارم میرم ۱۲ 

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتبار مدرک فارابی چه طوریه؟ شیانه تهران رو تو اولویت بزارم یا روزانه فارابی؟

مدرک فارابی همون تهرانه، معلومه روزانه فارابی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

به نظرم از اول دفترچه شروع کن بزن

تهران

بهشتی

فارابی علامه

این که میگن جو علامه سخت گیرانه است درسته؟ شما اطلاعی دارین؟

علامه زیاد اطلاعی ندارم ولی حس خوبی نسبت بهش ندارم قطعا فارابی میاریا مدرکشم دانشگاه تهرانه حالا بازم تحقیق کن

وایییی ی سوال داشتممم  اینکه شما میتونین درس فلسفه رو تدریس کنین یعنی  الهیات خوندین&nbs ...

کسی  که  تو  دانشگاه  فرهنگیان  خونده  و  دبیر  شده  طبیعتا  الهیات  خونده  و  چون آموزش و پرورش   دبیر فلسفه  و  منطق  خیلی  استخدام نمیکنه  دبیر  الهیات  باید  فلسفه  و منطق  تدریس  کنه  

از  طرفی  ممکنه  کسی  تو  آزمون  استخدامی  آموزش  و  پرورش  قبول  شده  باشه  و  ممکنه  با  مدرک  فلسفه  هم  استخدام  بشه  

در  کل  ۹۵  در  صد  دبیرهایی  که   فلسفه  و  منطق رو تدریس می‌کنند   متاسفانه  این  رشته  رو  تو  دانشگاه  نخوندند  و  دبیر  غیر  تخصصی  هستند  و مجبورند  فلسفه  و  منطق  تدریس  کنند   

این که میگن جو علامه سخت گیرانه است درسته؟ شما اطلاعی دارین؟

سختگیرانه  هست   

دانشگاه  تهران  و  بهشتی  خیلی  راحت‌تر  میگرند  

حالا  خیلی  نمیتونم  برات  باز  کنم   میترسم  تعلیق  شم