2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی زن و مرد های تو جامعه مثه حیوون فقط میزان و بدون تربیت و نظارت میفرستن جامعه

نباید بهتر ازین نتیجه ش و انتطار داشته باشیم

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

هیچی بزن گوگل میفهمی

میرن تو این فضای مجازی هی ادای زن و شوهرارو در میارن میرقصن برای اینکه پولدار بشن و مردمم میخوان بدونن ببینن عاقبتشون چی میشه بخاطر همین دنبالشون میکنن نزدیک ۴۰۰ هزارتا دنبال کننده دارن

از قدیم گفتن نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزدان گرفت جان برادر که کار کرد  
توام مث من نمدنی😕

نهی😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
جدی جان من چن سالشونع پسرع خیلی بچع میزنع

پسره فکرکنم۱۱ایناباشه.بعدجوری ایناروبغل میکنه میگه ملکه ی من عشقم این دخترهامیچرخن دورشون میشینن غذاخوردن باهم اصلاحال ادم بهم میخوره بچه به این انقدر رودار

برای زن،زندگی،آرامش،...
هیچ برا جذب فالور چرتو پرت میگفتن دستگیر شدن دخترا ک خودشون خواستن  ۲۰ سالشونه پسره هم خانوادش ...

پسره چن سالشه دختره چن سالشه؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗