یخ۷۵ مدیر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 عنوان بگین ببینم شام چی دارین؟؟😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 88 پست من پیتزا درست میکنم😍😍😍 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕 1401/03/29 | 19:25 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 نصف النهار 😂👍 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 کله پاچه متنفرممممم عق حالم داره از بوش بهم میخوره میرم بمیرم تا صب که خانواده امشب این کوفتیو بخورن ... توام برا خودت یه چیزی درس کن تا صب هلاک میشی کههه😣 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
65تیر عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9200 باور کن چن تا از اخلاقاشو بگم مغزت سوت میکشه ولی چه کنم بخاطر بچه هام غذادرس نکنم گرسنه میمونن حق داری دلم برای پسرم میسوزه
آوا_دختر_پاییز عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 77 توام برا خودت یه چیزی درس کن تا صب هلاک میشی کههه😣 وای ترجیح میدم هلاک شم ولی بوی کله رو تحمل نکنم اصن نمیتونم برم تو آشپزخونه چپیدم تو اتاقم و در و پنجره هارو سفت بستم بوش نیاد
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 حق داری دلم برای پسرم میسوزه برا خودتون یه چیزی درس کن بچه ها این وسط چه گناهی کردن منم قبلا مثل شما بودم ولی الان هرچقدم دعوا کنیم کاردیگه ای هم نکنم غذام رو گاز آماده س یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 وای ترجیح میدم هلاک شم ولی بوی کله رو تحمل نکنم اصن نمیتونم برم تو آشپزخونه چپیدم تو اتاقم و در و پن ... عزیزمم😂 یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
65تیر عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9200 برا خودتون یه چیزی درس کن بچه ها این وسط چه گناهی کردن منم قبلا مثل شما بودم ولی الان ه ... اصلا حوصله آشپزی ندارم یاد حرفهاش میوفتم آتش میگیرم .ظهرخونه مادرم غذاخورده پسرم
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 کتف و بال کبابی😄 به به 😍نوووووش یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕
یخ۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 4174 اصلا حوصله آشپزی ندارم یاد حرفهاش میوفتم آتش میگیرم .ظهرخونه مادرم غذاخورده پسرم الهی که آرامش به دلت و زندگیت برگرده عزیزم یـه رفتــارایـی ازم سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش بهـم بگن که قـراره همچین کاری کنی: میگم نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل نیـستــم😕😕