2777
2789
عنوان

بگین ببینم شام چی دارین؟؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 88 پست
نصف النهار

😂👍

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کله پاچه متنفرممممم عق حالم داره از بوش بهم میخوره میرم بمیرم تا صب که خانواده امشب این کوفتیو بخورن ...

توام برا خودت یه چیزی درس کن تا صب هلاک میشی کههه😣

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
حق داری دلم برای پسرم میسوزه

برا خودتون یه چیزی درس کن بچه ها این وسط چه گناهی کردن 

منم قبلا مثل شما بودم ولی الان هرچقدم دعوا کنیم کاردیگه ای هم نکنم غذام رو گاز آماده س

وای ترجیح میدم هلاک شم ولی بوی کله رو تحمل نکنم اصن نمیتونم برم تو آشپزخونه چپیدم تو اتاقم و در و پن ...

عزیزمم😂

برا خودتون یه چیزی درس کن بچه ها این وسط چه گناهی کردن  منم قبلا مثل شما بودم ولی الان ه ...

اصلا حوصله آشپزی ندارم یاد حرفهاش میوفتم آتش میگیرم .ظهرخونه مادرم غذاخورده پسرم

کتف و بال کبابی😄

به به 😍نوووووش

اصلا حوصله آشپزی ندارم یاد حرفهاش میوفتم آتش میگیرم .ظهرخونه مادرم غذاخورده پسرم

الهی که آرامش به دلت و زندگیت برگرده عزیزم