2777
2789
عنوان

خشونت علیه کودکان ممنووووووووع

151 بازدید | 13 پست

دخترک فقط ۱۱ سال دارد. او را به عقد مردی ۵۰ ساله درمی‌آوررند و در واقع او را به آن مرد می‌فروشند. مردک یک همسر و هفت فرزند دارد. فرزندانی که احتمالا همسر جدید پدرشان، همسن بچه‌های آنهاست و چه بسا کوچکتر! احتمالا اگر روزی آنها را با هم ببینی، شاید تصور کنی که رها نوه‌ی آن مرد است و نه همسر او!

شش ماه پیش، رها در یکی از روستاهای اطراف ایلام به عقد مردی ۵۰ ساله درآمد. یک عقد در ازای دریافت ۱۵ میلیون تومان از داماد مسن! دخترک حتی هنوز به بلوغ جنسی هم نرسیده و عادت ماهانه‌ی زنانه را تجربه نکرده اما حالا به گفته‌ی همسر اول آن مرد، هر شب رابطه‌ی جنسی را تجربه می‌کند؛ رابطه‌ای که از آن وحشت دارد و مانند یک کودک، هر روز با گریه و زاری، سراغ پدر و مادرش را می‌گیرد

کودک همسری ممنوع

هزاران سال پیش که دختران ۹ ساله در عربستان ازدواج می کردند بچه می آوردند

آناتومی بدنشون با دختران ۹ ساله الان فرق داشت

اونا ۷ سالگی پریود رو تجربه می کردن زودتر به بلوغ می رسیدند هیکل یه دختر ۹ ساله هزار ساله پیش شبیه دختر ۱۸ ساله الان بوده!

لعنت به باعث و بانی کودک همسری لعنت

چه پدر چه مادر

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

لعنت بهشون

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متولد ۸۵ ۱۱ساله نیست عزیزم

میدونم هنو  سنش برا ازدواج کمه ولی ۱۱ ساله هم نیست فک کنم خبر مال خیلی وقت قبله و احتمالا الان اون بچه ی بچه هم داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
متولد ۸۵ ۱۱ساله نیست عزیزم میدونم هنو  سنش برا ازدواج کمه ولی ۱۱ ساله هم نیست فک کنم خبر مال خ ...

اره خبر که برا قبلا

دور از جون دخترم ۱۱سالشه چندشم شد این متن روخوندم 

🥲

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

خانمی رو میشناسم که 17 ساله ازدواج کرده بود بعد دوتابچه می گفت ای کاش زود ازدواج نکرده بودم و دانشگاه میرفتم و بقیه مراحل زندگی رو تجربه می کردم .شوهرش هم خیلی دوستش داشت و لی انگار یک حسرتی داشت .وای به حال این بچه

خانمی رو میشناسم که 17 ساله ازدواج کرده بود بعد دوتابچه می گفت ای کاش زود ازدواج نکرده بودم و دانشگا ...

دیگه نابود شده این دختر خبر برا چندسال پیشه ولی خیلی ضربه خورده حتما