2777
2789
عنوان

خودن و خونمو گند برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 30 پست
بلندشو بانو بلندشوخونه تمیز کن ی حمومی برو ی چایی دم کن ی اهنگی بزار بلندشوووو بو خونت تااینجاامدددد ...

😂😂😂😂😂مرسی. 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ما ی بگی کردم. امپول تقویتی. قهوه فایده نداره دو روز خوبم بعدش یاز همون

خب هرروز صبح قهوه بخور منم یکروز قهوه نخورم حال هیچ کاری ندارم 

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

منم خونه مو گند برنداشته،ولی شدیدا بهم ریخته س،اینقدر جمع کردم و همسرم دوباره ریخت خسته شدم

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

تمیز نگه داشتن خونه نیاز به هیچ انگیزه ای نداره.برعمس وقتی خونه مرتب باسه باعث ایجاد انگیزه مثبت میشه و بهت کمک میکنه انگیره پیدا کنی که اشپزی کنی کتاب بخونی و...ی موزیک شاد بذار و شروع به کار کن

نمیشه کردم. خستم فقط میخام بخابم میرم بخابم فکر و خیال نمیزاره 

عزیزم ی مدت یه هفته ای قرص آهن دوتا بخور صبح یکی شب یکی بعد از قرص آهن که خوردی چیزای که کلسیم داره نخور ببین بهتر میشی یانه

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕

عزیزم دنیا همیشه به ساز ما نمیزنه . کو ن لق همه همه ها پاشو به فکر خودت باش هیچکس براش مهم نیس حتی تو بمیری پس با خودت اینکارو نکن

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

خوب افسردگی داری دیگه 

باید حتما چکاپ انجام بدی ویتامین ب غالبا کمبودش ادمو ویران میکنه 

باید زیر نظر روانپزشک دارو مصرف کنی 

در کنارش هدف پیدا کن 

خودمم مثل شمام امروز نشستم برنامه ریزی کردم 

البته حموم و خونه اوضاعش خوبه من روحی داغونم

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چطور تلخی شو تحمل میکنی؟

همش دوتا قلوپ دیگه یک لیوان پر که نمیخواد بخوری.   نمیتونی با یکدونه شکلات بخور

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺