2777
2789
عنوان

خودن و خونمو گند برداشته

727 بازدید | 30 پست

خونم کثیف. زندگیم یک نواخت شده حوصله ندارم فقط میخام از خونه برم بیرون..خونه نباشم. حوصله خودمم ندارم. حوصله حموم ندارم دستام پوسته پوسته شده. آب میزنم بدتر میشه. 

سینک پر ظرف. خونه کثیف. 

خدایا خودت ی دلخوشی ی تلنگر 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینجوری شدم...این چیزا انگیره میخاد 

این همه انجام دادم برگشت گف تو تو خدنه از صبح تا شب پا گوشی ای هیچ‌کاری نمیکنی منم ن تمیز کردم ن ناهار بهش دادم فقط کارای بچمو میکنم تا بفهمه منم کار میکردمو ب چشمش نمیاد

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
پاشو آهنگ بندری بذار شروع کن به تمیز کاری😍😍 اینقدر حالت خوب میشه

نمیشه کردم. خستم فقط میخام بخابم

میرم بخابم فکر و خیال نمیزاره 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه کاپ قهوه بزن انرژی میگیری شروع کن خونه رو جمع و جور کردن بعدم خودت برو حموم

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

بلندشو بانو بلندشوخونه تمیز کن ی حمومی برو ی چایی دم کن ی اهنگی بزار بلندشوووو بو خونت تااینجاامدددداااا

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

حوصله آهنگ شاد اصلا ندارم. گوش میدم اعصابم خرد میشه 

هر ما ی بگی کردم. امپول تقویتی. قهوه فایده نداره دو روز خوبم بعدش یاز همون