2777
2789
عنوان

دستبندم😭😭

306 بازدید | 22 پست

سلام بچه هااااا امروز داشتم از مترو برمیگشتم آویز دستبندم رو گم کردم یک ملیون و خورده ای هم پولش بود چی کار کنم چه دعایی بخونم که پیدا بشه نمیدونم کجا افتاده هنوز امید دارم یه جایی باشه🥺💔😢😭

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

من حتی انگشترم دستم نمیکنم از بس استرس گم شدنش میوفته به جونم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی انگشترم دستم نمیکنم از بس استرس گم شدنش میوفته به جونم

منم خیلی ناراحتم کاش دستم نمی‌کردم امروز

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
خیلی ریز بود ؟  نمیتونی برگردی مترو بگردی؟ اگه ریز باشه نمیتونن پیدا کنن بردارن

نازک بود یه زنجیر هم بهش آویزون بود🥺

منم دیروز میخواستم اویز دستبند بگیرم بعد گفتم گمش میکنم اعصابم خرد میشه پشیمون شدم.

من سابقه نداشت اینجور چیزارو گم کنم😭🥺

من سابقه نداشت اینجور چیزارو گم کنم😭🥺

من یه بار دستبندمو چند سال پیش گم کردم برام خاطره بد شده همیشه از گم کردن میترسم.

عیب نداره فدای سرت اتفاقیه که افتاده .میدونم خیلی بده منم تجربه کردم ولی کاریش نمیشه کرد.انشالله خدا کمکت میکنه یکی خوشگلترش رو میخری🤩

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

من یه بار دستبندمو چند سال پیش گم کردم برام خاطره بد شده همیشه از گم کردن میترسم. عیب نداره فدای سر ...

ممنون از انرژی خوبت مهربون خیلی ناراحتم😢♥️

من شنیدم سوره ی نصر رو بدون بسم الله باید خوند و زمانی که گمشده رو پیدا کردی،یک بار سوره ی نصر رو با ...

ممنون عزیزدلم حتما میخونم❤❤