2777
2789
عنوان

برنامه کنکور با قیمت خیل کم

82 بازدید | 10 پست

بعد کنکو خودم میخوام برنامه بنویسم با توجه ب توانایی های شخص 

چون خیلیا  هزینه مشاو رو ندارن 

با توجه به چیزهایی که از مشاورام و معلم هام یاد گرفتم  برنامه میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووووف من نذر‌کردم اگه اون چیزی ک بخوابم قبول شم رایگان تا چندنفر برنامه بدم و مشاورشون بشم خودمم ۷و۸ اا مشاور عوض کردم از یه مشاور مشاور ترم😂🥴

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

کنکور که شده تجارت ، شما هم روش عزیزم 

فقط لطفاً دروغ نگو به بچه ها که فلان رشته میخونم فلان کار میکنم 

بگو یه دانش آموز ساده ام که بدون هیچ دوره ای و صرفا بر حسب چیزایی که شنیدم می‌خوام این کار کنم

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
 من حتی مشاورم برنامه ریزی خودمو ب خودم میسپرد

این دلیل نمیشه واقعا 

بهت پیشنهاد میکنم یه مهارت یاد بگیری 

این کار چون مستقیم به آینده ی فرد بستگی داره نمیشه همینجوری انجام داد

در مسیر... 🌱
این کار نیاز به تخصص داره  پیشنهاد نمیکنم

تخصص؟ شما میدونی اصلا؟ هیچیی نیست حتی خوده مشاوره اولیه منم که چس کلاس میزاشت یه بار جلوم اعتراف کرد که کارمه ما هیچی نیست بلدم نباشه چطوری برنامه بنویسه طی یه مدتی یاد میگیره

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
تخصص؟ شما میدونی اصلا؟ هیچیی نیست حتی خوده مشاوره اولیه منم که چس کلاس میزاشت یه بار جلوم اعتراف کرد ...

خب ایشونم تخصص نداشتن

این کار حساسیت بالایی داره وگرنه مستقیم اینده ی یه انسان رو خراب میکنه

در مسیر... 🌱