2777
2789
عنوان

نفقه زن

669 بازدید | 42 پست

سلام دوستان تو دادگاه تمکین همسرم رد شد دوباره جلسه شورا تشکیل دادن که مبلغ نفقه تعیین شه برای نفقه من .بعد امروز رفتم شورا ی ساعت گامل باهام کلنجار رفتن اخر قرار شد ۳ ماه دیگ خونه بگیره و اسباب که من برم .البته قصدم برگشت نیس فقط وکیل گفت هرجور شد بگو میرم الان بعد ۳ ماه اگ ی درصد اقا شرایط و اجرا کنه میتونه نفقمو قطع کنه؟

بله شرایط فراهم بشه شما تمکین نکنی نفقه قطع میشه 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

وکیلتون چه بیسوادیه 

تمکین رد شده پس الزامی به بازگشت شما نیست تا شرایط مهیا کنه و در این مدت نفقه شما کلا قطع نمیشه ...لزومی‌نداره 

اون واسه وقتیه که شوهرت شرایطتو مهیا کنه بعد شما بگی برمیگردم نه الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شرایط مناسب باشه و عدم تمکین شما ثابت بشه بعله اما باز بر اساس شئونات زن هست و اسون نیس ولی به هیچ عنوان نگو نمیرن نظر قاضی راجبتون بد میشه من شوهرم وکیل موکلش همین ماه پیش هم نقفه گرفت چون مرده کیلید نداده بود بهش 

وکیلتون چه بیسوادیه  تمکین رد شده پس الزامی به بازگشت شما نیست تا شرایط مهیا کنه و در این مدت ...

اره ایینو میدونستم اصلا امروز دادگاه تمکین نبود تو شورا .برای نفقه بود دیدم باهام سر تمکین کلنجار میرن من میگم چون تمکینش رد شده اگ شرایطم فراهم کنه من میتوننم بگم اصلا تمکینش رد شدست؟

حتی اگه تو دادگاه تمکین اقا رد شده باشه؟

تمکین آقا رد بشه نه به شما تعلق می‌گیرد و از روزی که شما رو راه نداده باشه میدن بهتون 

اما اگر باز مرد درخواست بده باید بره شرایط رو فراهم کند که تا زمانی که فراهم نیس شما مجاز به اعتراض زدن هستین

وکیلتون چه بیسوادیه  تمکین رد شده پس الزامی به بازگشت شما نیست تا شرایط مهیا کنه و در این مدت ...

اول  که بهم میگفتن تو بگو کی میری من اصلا هاج و واج موندم ک چرا دوباره درباره تمکین میپرسن

ببین استارتر وقتی همسر شما تمام شئونات و شرایط شما رو فراهم کنه همون هایی که مستند شده تو دادگاه و خواسته شما بوده برای تمکین و باز دادخواست تمکین بده که تمام موارد فراهم شده شما سر باز بزنی عدم تمکین میخوری. 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
اول  که بهم میگفتن تو بگو کی میری من اصلا هاج و واج موندم ک چرا دوباره درباره تمکین میپرسن

شرایط بازگشت دادی شما برای تمکین؟ 

تمکین آقا رد بشه نه به شما تعلق می‌گیرد و از روزی که شما رو راه نداده باشه میدن بهتون  اما اگر ...

اره تمکینش تو دادگاه رد شده بعد دادگاه دوباره ارجاع داد برای شورا که مبلغ نفقه تعیین شه این چیزارو پیش کشیدن بهش ۳ ماه مهلت دادن که شرایط مهیا شه

[QUOTE=241628400]اول  که بهم میگفتن تو بگو کی میری من اصلا هاج و واج موندم ک چرا دوباره درباره تمکین 

ببخشید عزیزم انا مشکلت چیه حقوقی یا کیفری ایناس؟

تو اول اومدی بیرون از خونه یا اون بیرون کرده 

چند تا دادگاه داشتین و نظر قاضی رو چیه 

اما اینو بدون همیشه جلو قاضی بگو من زندگیم رو دوست دارم ولی شرایط ندارندوگرنه من بی صبرانه میخوام برگردم و الان اذیتم و اینا این باعث میشه دید قاضی نسبت به شما عوض بشه و درست تر رای بده