سلام دوستان تو دادگاه تمکین همسرم رد شد دوباره جلسه شورا تشکیل دادن که مبلغ نفقه تعیین شه برای نفقه من .بعد امروز رفتم شورا ی ساعت گامل باهام کلنجار رفتن اخر قرار شد ۳ ماه دیگ خونه بگیره و اسباب که من برم .البته قصدم برگشت نیس فقط وکیل گفت هرجور شد بگو میرم الان بعد ۳ ماه اگ ی درصد اقا شرایط و اجرا کنه میتونه نفقمو قطع کنه؟
خونه چند متره محلش چطوره در حد خونه پدرت هست ؟ اگر اره که شرایط اوکی میشه اما بدون کسی بزور تورو نم ...
اره دقیقا درهمون حده .ماهی یک و پونصد .من امروز تو شورا هم گفتم نهایتش اینه که نفقمو قطع کنین ولی شوهرم اگ تمکین و بگیره همه جا برگع رو میبره تو فامیلام میگردونه که دیدی حق با من بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگردونه حتی میتونیوبگی چندشم میشه با هاش زیر یه سقف بودم به مردم کاری نداشته باش جدا شو اگر نمیپسندی ...
فقط رو بچهام موندم میگن ۷ سال حضانت با مادره .ماشینشو توقیف سندی کردم هرشب با ترس میخوابم که تقاضا ملاقات بچه رو بدن بعد بچه رو قایم کنن بگن برو حالا پیدا کن