2777
2789
عنوان

نفقه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 42 پست
خونه چند متره محلش چطوره در حد خونه پدرت هست ؟ اگر اره که شرایط اوکی میشه اما بدون کسی بزور تورو نم ...

اره دقیقا درهمون حده .ماهی یک و پونصد .من امروز تو شورا هم گفتم نهایتش اینه که نفقمو قطع کنین ولی شوهرم اگ تمکین و بگیره همه جا برگع رو میبره تو فامیلام میگردونه که دیدی حق با من بود

اره دقیقا درهمون حده .ماهی یک و پونصد .من امروز تو شورا هم گفتم نهایتش اینه که نفقمو قطع کنین ولی شو ...

بگردونه حتی میتونیوبگی چندشم میشه با هاش زیر یه سقف بودم به مردم کاری نداشته باش جدا شو اگر نمیپسندیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردونه حتی میتونیوبگی چندشم میشه با هاش زیر یه سقف بودم به مردم کاری نداشته باش جدا شو اگر نمیپسندی ...

فقط رو بچهام موندم میگن ۷ سال حضانت با مادره .ماشینشو توقیف سندی کردم هرشب با ترس میخوابم که تقاضا ملاقات بچه رو بدن بعد بچه رو قایم کنن بگن برو حالا پیدا کن

ای وای اصن عذر میخوام چرا میخواید جدا بشید مشکل چیه نمیشه یه فرصت به خودتون بدید 

متاسفانه دیر به هوش اومدم تا الان میومدم قهر زود خامم میکرد میرفتم این سری پدر مادرمم کتک زدحتی 

متاسفانه دیر به هوش اومدم تا الان میومدم قهر زود خامم میکرد میرفتم این سری پدر مادرمم کتک زدحتی  ...

چقدر بد چندش هستن 

گفتم اگر میشه بخشید اما همون بهتر تو هفت سالم هم خدا یکاری میکنه 

معتاد هستن؟؟؟؟

چقدر بد چندش هستن  گفتم اگر میشه بخشید اما همون بهتر تو هفت سالم هم خدا یکاری میکنه  معت ...

نه اعتیاد و حتی کارای نامشروع نداره چرا دروغ بگم ولی به گفته روان شناس پارانوید داره بدبینه به همه که همه میخوان اذیتش کنن بش بدی کنن گولش بزنن

نه اعتیاد و حتی کارای نامشروع نداره چرا دروغ بگم ولی به گفته روان شناس پارانوید داره بدبینه به همه ک ...

سخته زندگی با آدم شکاک ایشالله خدا بهت صبر بده و حل بشه 

اما باز خواستی درخواست دوستی بده مشکل داشتی بهم بگو من شوهرم وکیل ازش بپرسم بهت کمک کنیم ولی نگران نباش حل میشه قطعا