2777
2789
عنوان

شوهر سابقم زنش..

1234 بازدید | 44 پست

الان 43 سالمه. بعد چند سال میخام لب باز کنم خستم. خیلی خسته.

با خواهرش هم دانشگاهی بود.همه اون دوران درگیر دوست پسر و اینا بودن و دور هم بودم. برای هم تعریف می‌کردند. خدا شاهده سرمدت درس بود با کسی نبودم چند بار هی گفتم الکی نگو با کسی هستی مگه میشه و... ی بار خواهرش گفت راست میگی همین الان گوشیتو بده چک کنیم دادم و دیدن خبری نیست.ذیدم خاهره هی یواش یواش میخاد با هام اشنا بشه. نزدیک میشد بهم. منم عادی بودم. دوهزاریم نیفتاد. اصلا نمیدونستم داداش داره. چند تفرن ولی اون همه چیو میدونست. خلقه اینقدر ت مخ من خوند وخوند و اومدن خانوادم راضی کردن.هنشم مینغتذتاعقد نکردیم بچه ها دانشگاه نفهمن(من احمقم چیزی نگفتم بعد ها اونایی ک میشناختن منو خیلی ناراحت بودن ک چرا نگفتی.بعد طلاقم هم گفتن آره وفای بودی بهتر معرفیش میکردیم. اکعقت کرده بودی نشد چیزی بگیم. حتی دو تاشون گفتن ما ت رو برای داداشمون میخاستیم و..)ما از خیلیا تحقیق کردیم ولی بد نگفتن بعد ک طلاق شد زبون باز کرده بودن. 

بعد ی مدت آقا زد رفت ک دیگه نمیخام زنگ زدم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

خواهزش شهر کوچیکه التماس ابرو نبرین.گفت داداشم میگه ن نمیخام دیگه. خانوادش فرستادن ی، شهر دیگه شماره عوض می‌کرد. هی از این دوس ب اون دوس شماره جدید پیدا کنو.... من حتی افتادم ب پای مامانش فکر کن التماس ت رو خدا آبروم نبرین. خانوادم ی شبه پیر شدن. خواهرام برادرام. خواهرام از خانواده شوهر چه طعنه ها شنیدن. 

با همه اینا آخرش طلاق شد. شوهر کردم ی شوهر عالی خداروشکر از همه نظر. 

ولی همش منتظرم خدا جوابشو بده چرا نمیده. 

امروزم خبر دادن زنش بارداره. روز ب روز خوشبخت تر. پس کی خدا جوابشو میده. 

حالم خیلی بده 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهزش شهر کوچیکه التماس ابرو نبرین.گفت داداشم میگه ن نمیخام دیگه. خانوادش فرستادن ی، شهر دیگه شماره ...

اسی اولشو خوب ننوشتی یا من نفهمیدم

چرا جدا شدی؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
خداروشکر زندگیت عالیه  بذار خوش باشن مهم اون دنیاست .

همش یاد التماس هام میفتن. بعد اون جریان ی آدم افسرده شدم. موهای بابام ک یک شبه سفید شد

من این دنیا جواب میخام😭😭

اسی اولشو خوب ننوشتی یا من نفهمیدم چرا جدا شدی؟

باورت میشه خودمم هنوز نمیدونم. یهو ی شبه گفتن پسره میگه ن نمیخام. ردش کردن ی شهر دیگه. 

مامانش چ غربتی بازی در می‌آورد ک خدا منو بکشه من پسرمو بدبخت کردم من برای ت رو ویدا کردم 

خدا شاهده الانم رو سر بابام قسم میخورن 

یه کاربر مثل شما بود ارزوش بر اورده شد بعد پنج سال 

برای منم دعا کن. بعد اون ماجرا دیگه منی نیست تغون شدم داغون.😭😭😭الانم گریه امانم نمیده