2777
2789
عنوان

بیاید شغل باباتون بگید یا ماماناتون یا خاهرریا برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 32 پست
انقده اینجا قضاوت شدم و بهم توهین کردم  ترجیح میدم از مسائل شخصی و خانوادگیم صحبتی نکنم!

تو بوسو بده

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای در فکر زدن این تاپیک بودم  خواهرم خانه داره برادرم مربیه بابام نانوا  ما سوپر مارکت ه ...

موفق باشید همگی عشقم 

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
روحشون قرین آرامش⁦🕯️⁩✨ پدرم عضو کادر آموزشی دانشگاه آزاده مادرم فرهنگی 

خدا حفط کنه پدرتو عزیزکم

بابام بازنشسته شرکت فرش مامانم خانه دار خودمم بیکار😂

ان شاالله خودتم کار خوب وعالی میرب

بابام شغلش آزاده ، خودم کارمند اداره ام ، خواهرم و مامانم خانه دارن ، داداشم بیکاره شوهرم کارمند و تجهیزات پزشکی داره پدر شوهر لوازم خونگی داره مادرشوهرم دبیر ادبیات بازنشسته اس 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

افرین چه موقعیت خانواده خوبی ...من شوهرم انگشتر و سنگ معدنی میفروشه پدرم بازنشسته خواهرم دانشجو خودم ...

عزیزم ان شاءالله سر کارخوب بری

بابام شغلش آزاده ، خودم کارمند اداره ام ، خواهرم و مامانم خانه دارن ، داداشم بیکاره شوهرم کارمند و ت ...

من ومادر همسرت همکاریم

من ومادر همسرت همکاریم

به به 😍 چقدر همنشینی با شما و همکاراتون دلنشینه واقعا ادم گذر زمانو حس نمیکنه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

از دیروز گیر دادیا لنتی😂  ولی برادرم مث همسر شما وکیل هستند.

خدا به داد زنش برسه خخخخخخخ