2777
2789

خواهرم چهارماه پیش بعد از بهبودی از کروناش هنوز ریش کمی درگیری داشت و کامل خوب نشده بود که امبولی ریه سکته مغزی و سکته قلبی رو باهم کرد و سمت راست بدن لمس شد و تکلمش رو هم از دست داد.الان با فیزیوتراپی و اینا راه میره و کمی حرف میزنه اما نه مثل اول😔دست راستشم راه نیفتاده اصلا و تکون نمیخوره.حالا دکترا میگن قلبش مادرزادی سوراخ بوده و باید عمل قلب باز انجام بده.حالم خیلی بده همش گریه میکنم اخه چرا همه چیز یهو بهم ریخت.کسی از نزدیکانتون عمل قلب باز انجام داده؟

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم. هم‌مادربزرگم هم دوست جوون ۲۵ سالم تو ۱۶ سالگی عمل کرد  اصلا نگران نباش چیز خاصی نیس ...

خواهر منم جوونه ۳۷ سالشه نمیدونم این همه اتفاق چطور یه دفعه افتاد براش؟دکتر گفته بود معجزه شده که زندس واسه خمین الان میترسم به خاطر شرایطش

نگران نباش الان عمل باز خیلی راحت شده

بخاطر اینکه یبار سکته مغزی کرده و اینا خیلی نگرانم میترسم خدایی نکرده به هوش نیاد و اینا حالم گرفتس😭😭

خواهر منم جوونه ۳۷ سالشه نمیدونم این همه اتفاق چطور یه دفعه افتاد براش؟دکتر گفته بود معجزه شده که زن ...

گر نگهدار من آنست که خود میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد عزیزم💕