2777
2789
عنوان

اگر امثال کنکور قبول نشم

310 بازدید | 25 پست

دیگه نمیخوام کنکور بدم اونم با شرایط کنکور ۴۰۲ و  معدلی ک دارم میخواد باز ترمیم معدل  کنم و سال دیگه قبول نشم دوباره میحواد یازدهمو ترمیم معدل کنی نمیدونی تمرکزت  بزاری رو کنکور و تست یا رو سوالات تشریحی 

خلاصه آرزوم پزشتی بود ( ی شغل با در آمد بالا و جایگاه اجتماعی خیلی بالا )

اگر کنکور ندم ک ب اون نمیرسم بچه ها چ راهی داره چ شغلی هست بدون کنکور ک در حد پزشکی باشه و جایگاه و پولش مث پزشکی باشه و البته تضمینی باشه 

اینم بگم تقریبا ۷۰۰ ۸۰۰ میلیون هم پول دارم ک میتونم با اون ی شغل خوب راه بندازم اما نمیدونم چ شغلی ک جایگاه اجتماعی خوبی داشته باشه 

فقط امثال...تو کنکور نده

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امثال 

امسال 

امصال 

....

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

انقدر نا امید نباش اول که لغو میشه دوم نشد هم شرایط برای همه هست.

ولی آرایشگری هم اگر استعداد داشته باشی خیلییی خوبه سرمایه هم که میگی داری.

پشت کنکوری هستی؟

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
امثال  امسال  امصال  ....

🤣🤣🤣🤣🤣

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

🤣🤣🤣🤣🤣

آخه دوست داره پزشتی قبول بشه 😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂