2777
2789

من دیروز رفتم دکتر گفت بینیت اصلا قوز نداره خیلی سربالاست فقط نوکش گوشتیه و پهنه که اونم معلوم نیست چقد خودشو جمع کنه گفت تغییراتت خیلی کمه فلان گفت عمل نکن گفت ارزش بیهوشی نداره

یعنی هیچکی با بینی گوشتی نتونسته نوک بینیشو جمع کنه؟!😭😭😭😭😭از دیروز انقد گریه کردم دارم میمیرم😭😭😭😭😭😭

من از دماغم متنفرررررررررررررم سوراخای بینیم بزرگه نوکش گرد و گوشتیه پهنه پره هاشم بزرگه خیلی از بینیم خجالت میکشم

فقط چون اصلا قوز نداره و خیلی سربالاست گفت ارزش عمل ندارع 😭😭😭😭😭

هیچکی بینی گوشتیش با عمل جمع نشده؟!😭😭😭

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بینیم بلند  گوشتی بود عمل کردم خیلی تغیر کردم اما ب حرف دکترت گوش بده خالمم امد پیش همون دکت ...

😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی ناراحتم 

از بینیم خیلی بدم میاد 😭😭😭😭😭😭

من به ۳۰ درصد تغییرم راضیم فقط پهنی نوک بینیم بره 😭😭😭😭😭ولی دکتر میگه ارزش نداره ۲۰ تومن بدی برای اینقد تغییر

کجا عمل کردین پیش کی؟! یعنی میگی از قبلت بدتر شده؟!😭

نه از قبلم خیلی بهتر شده، دماغم خیلی بزرگ بود. البته سوراخای بینیم کوچیک بود. ولی پره هام پهنه هنوز.

۹ سال پیش عمل کردم پیش دکتر حسن پور تهران

😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی ناراحتم  از بینیم خیلی بدم میاد 😭😭😭😭😭😭 من به ۳۰ درصد تغییرم راضیم ...

ببین حالا از این خانم دکتر رویا لطفی یگانه  یک مشورت بگیر چون  دختر دایی دوستممم خیلی بینیش  پهن  بود خب دقیقا نوکش بود عمل کرد جم  شد 

سلام عزیزم خوبی منم مثل تو بودم 10سال تمام شب وروز غصه میخوردم ک چرا نمیتونم عمل کنم دماغم استخوانی بود وخیبی قوزداشت درحدی ک هرجامیرفتم بچه هامسخرم میکردن ومیگفتن دماغش چقدبزرگه منم فقط کارم شده بودگریه بع بدبختی وکلی مکافات خانوادم رو راضی کردم و8روزپیش رفتم عمل کردم،خدااااا میدونی از وقتی ک از اتاق عمل اومدم بیرون شب وروزگریه میکنم و زجرمیکشم ازشدت درد و خونریزی😭😭😭😭هیچوقت عمل نکن هیچوقت بخدا من دلم برادماغ خودم تنگ شده الان ن میتونم تکون بخورم ن نفس بکشم ن خواب دارم ن خوراک 

بزرگترین اشتباه زندگیموکردم تواشتباه منوتکرارنکن تازه من پیش هردکتری میرفتم میگفت دماغت راحته و خوب درمیاد

الان ک دارم چت میکنم دماغم خونریزی داره و هیچ کاری ازدستم برنمیادجز زجرکشیدن 

قدردماغ خودت رو بدون و اونوهمونجوری ک هست دوست داشته باش 

عمل بینی خیلیییی سخته خیلیییی

نه از قبلم خیلی بهتر شده، دماغم خیلی بزرگ بود. البته سوراخای بینیم کوچیک بود. ولی پره هام پهنه هنوز. ...

ب خدا منم ی دماغ میخوام یکم بهتر از اینی ک هست 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دکتر خیلی خیلی خیلی ناامیدم کرد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

سلام عزیزم خوبی منم مثل تو بودم 10سال تمام شب وروز غصه میخوردم ک چرا نمیتونم عمل کنم دماغم استخوانی ...

عزیزم🥺❤️انشالله خوب میشی 

انشالله بهتر میشه بینیت نگران نباش عزیزدلم💕💌😘

ب خدا منم ی دماغ میخوام یکم بهتر از اینی ک هست 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دکتر خیلی خیلی خیلی ناامیدم کرد 😭 ...

عزیزم عمل کردی بالاخره منم امروز رفتم مشاوره گفت دست نزن به عتیقت😂عتیقه رو از حرصم میگما کلا از دنیا ناامید شدم😂

برای چی گریه کردی اخه 

به یه دکتر استناد نکن پیش چند تا جراح دیگه برو شاید یکشون گفت میتونم خوب دربیارم 

یعنی هر کی بینی گوشتی داره نباید جراحی کنه
چه حرفیه
منم سال 97 عمل کرم نوک بینی ام پهن و گوشتی بود سوراخ های بینی مو هیچ موقع دوست نداشتم. انجام دادم و خیلی هم نتیجه اش خوب بود 

دکتر من دکتر علی طاهری نیا بود اگه بازم بگن دوباره عمل کن باز میرم پیش دکتر طاهی نیا