2777
2789
عنوان

زندگی تورشت خوبه؟

146 بازدید | 17 پست

من برای دانشگاه فعلا اولین الویتم رشته صرف نظر از هوای بارونیش بگید چیزای مثبت ومنفیش چیه؟باکسایی کع  اهل اونجا نیستین رفتارشون چجوریه؟مثلا صمیمی میشن باغیر بومی ها یا فاصله حفظ میکنن...البته بچه ها لطفا حتما در کمال احترام نظراتتون رو بگید😘🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا ک هرموقع حوصلت گرفته نیم ساعته کنار دریایی نیم ساعته جنگلی کلی اطرافش جا برای تفریحه.مراکز خرید و پاساژ و شیک .۱۲ شبم بری بازار انگار ۶عروبه.شهر شب های بیداره.از غذاهاش نگم برات عالیه عااالی.طرز برخوردشون با غیر بومی ها خیلی خوبه.در کل شهر خوبیه برای زندگی بین شهر های شمالی.

خب از خوبیاش میشه بگید اینکه بیشترین چیزی ک از شهرتون دوست دارید چی هست؟

من عاشق میدون شهرداریم .عاشق طبیعش .شلوعی و هیایو شهر.اینکه نصف شبم بری شهرداری انگار سر شبه کلا شهر بیداره‌.

من عاشق میدون شهرداریم .عاشق طبیعش .شلوعی و هیایو شهر.اینکه نصف شبم بری شهرداری انگار سر شبه کلا شهر ...

شهرمن ساعت هشت ونیم کلا تعطیله چقد خوب که شهر زنده اییه پس

من اونجا درس خوندم. اب و هواش با من سازگار نبود. مثلا پوستم خیلی خراب شد و مدتها طول کشید تا به حالت قبلی برگرده، موهام هم همینطور. من تو هوای شرجی خیلی اذیت میشم. خردادش همیشه مریض بودم. اون دوره چند تا همکلاسی رشتی داشتیم که غیر از خودشون با حتی شهرهای نزدیک هم ارتباط نمیگرفتن، چه برسه استان دیگه. ولی خب بازم میتونم بگم همین الان هم بهترین دوستای من مال گیلانن که بعد از بیشتر از ۱۰ سال ارتباطمون باهم قویه. گرچه آدم خوب و بد همه جا هست، اما خوابگاه ما خصوصی بود و مسئول خوابگاهمونم میشه گفت اولین نفری بود که بعنوان یه رشتی شناختمش و اونقدر ذهنیت بدی برام درست کرد که تا مدتها از بقیه فرار میکردم! من تو تهران زندگی میکنم و پاساژ و شب زنده داری و این چیزاش برام تازگی نداشت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام عزیزم چه رشت باشه چه شهر دیگه کلا رفتن به شهر دیگه سخته چون اولش همه چی رو با شهر خودت مقایسه میکنی منم رشت درس خوندم چهار سال  تو خوابگاه دولتی که دوسالش تو اتاق ده نفره بودم اولش سختم بود خیلی اما بعد کم کم از شهر و مردمش خوشم اومد کلا زندگی کردن جای دیگه سختی و شیرینیای خودشو داره

ولی کلا رشت شهر خوبیه مردمش باکلاسن

زندگی دانشجویی درکل در رشت خوب یانه

نمیشه کلی گفت. برای من نه مناسب نبود ولی قطعا برای خیلیا خوبه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "