2777
2789
عنوان

ساک بارداری کوچیک کسی تجربه ای داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 24 پست
سلام عزیزم ایست قلبی کرد تو ۷هفته

انشالله دامنت سبز بشه عزیزم

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ایست قلبی کرد تو ۷هفته

عزیزم انشالله دامنت سبز بشه 🙏

گاهی وقتا خداخودش به موقع خودش که صلاح میدونه  میده ما ادما صبور نیستیم عجله داریم  یکی از دوستام بعد چندین سال حدودا ده سال  ناباروری هم خودش هم شوهرش مشکل داشتند بعدش بیهیال سد طبیعی بدون دادویی   بچه دار شد حالا هی پشت هم  دیگه باید جلوگیری میکرد میگفت خدایا بسته دیگه نده 😀

ایست قلبی کرد 

سلام عزیزم خوبی شما چیکار کردین برای سقطاتون ؟درمانی راهی پیدا نکردین منم۶ تاسقط داشتم البته آخرین بارداریم توپروسه ی سقطم هنوز اینقدر سردرگم وداغونم نمیدونم چیکار کنم تازه من این بار فول دارو بودم 

سلام عزیزم خوبی شما چیکار کردین برای سقطاتون ؟درمانی راهی پیدا نکردین منم۶ تاسقط داشتم البته آخرین ب ...

سلام فعلا هیچی . من سقطام فول دارو نبودم . قراره باز باردار بشم فول دارو برم جلو