2777
2789
ایشالا هرچی زودتر دامنت سبز بشه برای منم دعا کن

ممنون عزیزم انشالله🙏💓  انشالله هر چی میخوای خدا بهت بده...🙏

من هنوز اقدام نکردم برا بارداری...

یه دختر چهارساله دارم و مشکل باروری و تنبلی تخمدان اینا ندارم فقط دلم میخواد اینبار دوقلو شه🥺 

فعلا آزمایش های قبل بارداری انجام دادم و به دکتر که گفتم این آمپول رو دوتا دونه هس بهم داده که گفت هر موقع خواستی اقدام کنی بزن... قرص هم کلوموفین پنج عدد داد الان اینجا میگن لتروزول بهتره نمیدونم بگم عوضش کنه یا نه؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ممنون عزیزم انشالله🙏💓  انشالله هر چی میخوای خدا بهت بده...🙏 من هنوز اقدام نکردم برا بارداری ...

ممنونم ایشالا خدا بهت یه دوقلو ناز بده ، منم مشکل تنبلی تخمدان دارم ، کلومیفن از لتروزول قوی تر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم انشالله🙏💓  انشالله هر چی میخوای خدا بهت بده...🙏 من هنوز اقدام نکردم برا بارداری ...

اگه پسر میخای لترزول میگن بهتره

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
ممنونم ایشالا خدا بهت یه دوقلو ناز بده ، منم مشکل تنبلی تخمدان دارم ، کلومیفن از لتروزول قوی تر هست

جدی؟ ممنونم پس همینو مصرف میکنم💓

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بعد چن ماه اقدام باردار شدی؟ فولیکول هات چن بود؟ جنسیت نینی؟

من ماه دوم 

درست یادم نیست سایزشون رو 

فعلا تو ان تی گفتن پسره ،هنوز مطمئن نیستم ولی

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

من هنوز بچه ندارم و واقعا جنسیتش برام مهم نیست فقط از خدا میخوام بهم فرزند سالم بده چن ماه هم اقدام کردم اما خبری نشد

من شوهرم و خانوادش شدید دختر دوست دارن و خودم یه دختر دارم ولی ترجیحم اینه اگه دوقلو شد لااقل یکیش پسر باشه🤷

بنظرتون بگم قرصو عوض کنه؟

من شوهرم و خانوادش شدید دختر دوست دارن و خودم یه دختر دارم ولی ترجیحم اینه اگه دوقلو شد لااقل یکیش پ ...

یه مشورت با دکترت داشته باش تا بهتر راهنماییت کنه

یه مشورت با دکترت داشته باش تا بهتر راهنماییت کنه

آره حتما...

احتمالا یک ماه دیگه بخوام کنم تا اون موقع میپرسم

خدا برات حفظش کنه برای منم دعا کن مامان بشم

مرسی عزیزم 

ایشالله به زودی دامنت سبز میشه گلم 

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
من شوهرم و خانوادش شدید دختر دوست دارن و خودم یه دختر دارم ولی ترجیحم اینه اگه دوقلو شد لااقل یکیش پ ...

بگو ببین چی میگه 

ولی من چند نفرو دیدم که چند قلو داشتن کلومیفن خوردن 

حالا باز بگو

من هنوز بچه ندارم و واقعا جنسیتش برام مهم نیست فقط از خدا میخوام بهم فرزند سالم بده چن ماه هم اقدام ...

انشالله این ماه بارداری 

استرس بدترین چیزه 

بعدم روزا تو نشمار کامل بیخیال باش