2777
2789
عنوان

دنیای موازی و شیفتینگ

672 بازدید | 28 پست

سلام خانوما من امروز یه چیز جالب میخوندم درباره شیفیتینگ ودنیای موازی که اگه بخوام خلاصه ش بگم انگار که مثلا یه دنیای خیالی تو ذهنت میسازی و با روش شیفتینگ وارد اون دنیا میشی طوری که مثه خواب نیست و واقعیه همه چیز کسایی که مثه من به اینجور چیزا علاقه دارن و دنبال تئوریا میرن اگه در این باره چیزی خوندین میشه بگین خیلی کنجکاو شدم دربارش

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ببینید شیفت یعنی تو میخابی ولی روحت میره یجای دیگه میتونی تو شیفت ک هر جا دوس داشتع باشی باشه هر اسمی شغلی خصوصیات ظلهری اخلاقی هر کدومشو بخای. داشته باشی

باید ریلکس کنی به خصوصیاتی ک دوس داری تو اونجا داسته باشی فکر کنی و مهم تر از همه باید بدونی ک میخای ب کجا شیفت کنی مثلا میتونی به خارج یا به یه سریال یا انیمیشین یا هر چیز دیگه شیفت کنی

منم یه چیزایی خوندم درموردش 

میگه باید جایی که میخای بری تو یه برگه بنویسی و یه رمزی واسه خودتم بزاری که بتونی از اون بری بیرون و و۱ساعت دنیای واقعای ۱روز اونجاست 

و میگه یک راه ورودش این که باید داراز بکشی و دست و پاهات دور از هم قرار بدی خلاصه یه جور راحت بخوابی و سکوت باشه و از۱تا۱۰۰ بشماری و با هر عدد مثلا بگی من شیفت میکنم و 

و بعضی وقتا دیدی که خوابی توی خواب احساس میکنی که  میدونی خوابی خودت اونجوری هم میشه بری

شما میتونین با شیفت کردن از طریق ذهنتون وارد دنیا های دیگه بشین مثل کتاب، فیلم، انیمه و کارتون...

و واقعا اونجا بودن رو حس کنین !

شما خواب نمیبینین یا روحتون از بدنتون جدا نمیشه درواقع از طریق نیم کره راست مغزتون وارد ی واقعیت (reality) دیگه شدین

دنیایی که الان توش هستین: cr سی آر

دنیایی که بهش شیفت میکنین dr دی آر

شما خواب نمیبینین یا روحتون از بدنتون جدا نمیشه درواقع از طریق نیم کره راست مغزتون وارد ی واقعیت (reality) دیگه شدیندنیایی که الان توش هستین: cr سی آل

این یعنی اونجا میتونین حس کنین مزه هارو بچشین و بو هارو تشخیص بدین

کاملا واقعی مثل همین دنیا !

خب ببینید شیفت یعنی تو میخابی ولی روحت میره یجای دیگه میتونی تو شیفت ک هر جا دوس داشتع باشی باشه هر ...

تا حالا امتحانش کردی؟ 

در واقع شناسنامه شما تو اون دنیایی که میخواین شیفت کنین ولی به طور دقیق تر و با جزئیات بیشتر

شما توی اسکریپت مشخصات ظاهری، اخلاقی، محیطی و... رو مینویسین که ی پست جدا برای اسکریپت آماده میکنم

قبل از شیفت کردن اسکریپت رو ی دور بخونین تا بره تو ذهنتون (حفظ نکنین)

با ی بار خوندن اسکریپت مشخصات تو ذهنتون میمونه حتی اگه خودتون یادتون بره چون تو قسمت ناخودآگاهتون ذخیره میشه و ذهنتون یادش میمونه که تو اسکریپت چیا نوشتین

اسکریپت رو میتونین تو هر چی بنویسین تو کاغذ تو گوشی یا حتی تو ذهنتون اگه حافظه قوی ای دارید (خودم تو کاغذ نوشتم)

نمیدونم، زیاد با این قضیه نتونستم ارتباط برقرار کنم هرچقدر که در موردش خوندم. حتی اگه واقعی هم باشه، یه دنیای خیالی چه سودی داره، زندگی اصلی و واقعی همینجاست خب. خصوصا که اکثرا میگن شیفت میکنیم به فلان کشور. خب عزیز من تلاش کن بردار برو اون کشور، چرا خودتو غرق خواب و خیال میکنی...

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 

دخترا من اینا رو میدونم واقعا جالبه برام دوست دارم امتحانش کنم  فقط میخواستم بدونم کسی از شماها امتحانش کرده من میتونم رویای شفاف ببینم یعنی میتونم خوابم کنترل کنم و حس میکنم شیفتینگ هم شاید اونجوری باشه نمیدونم راستش اگه بشه خیلی جالبه فرض کن بخواس یه کاری رو یاد بگیری بعد شیفت میکنی ومیتونی مثلا زبان یادبگیری یا کلی کار دیگه ولی چیزی که مهمه به نظر من اگه خواستین امتحانش کنین سعی کنین دل نبندین بهش اونجا واقعی نیست و دنیایی نیس که توشیم و قراره ازش بیرون بیایم 

این روش هارو امتحان نکنید مرحله ورود به بیماری اسکیزوفرنی هستش عواقب بدی داره لطفا در واقعیت زندگی ک ...

دقیقا منظورم  همینه  به قولی میخوای مغزت گول بزنی و تو رویا زندگی کنی حتی یه خانومی امتحان کرده توی دنیای که ساخته برا خودش خانواده تشکیل داده و وقتی بیدار شده خودکشی کرده اینا فقط جنبه فان داره به نظرم و کلا چرت ولی جالبه

نمیدونم، زیاد با این قضیه نتونستم ارتباط برقرار کنم هرچقدر که در موردش خوندم. حتی اگه واقعی هم باشه، ...

افرین دقیقا 

دقیقا منظورم  همینه  به قولی میخوای مغزت گول بزنی و تو رویا زندگی کنی حتی یه خانومی امتحان ...

ناراحت شدم...

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲