2777
2789
عنوان

با مامانم قهرم

1848 بازدید | 61 پست

ديروز كه بيرون بوديم

من داشتم درس ميخوندم تو اون شرايط

خيلي خسته شدم رفتم پيش خانواده نشستم

مامانم نبود

داشتم با پسرخاله كوچيكم بازي ميكردم

كه پسرخاله بزرگم كه سه سال ازم بزرگتره پاسور بازي ميكرد كمرش درد گرفت دراز كشيد

كمي نزديك من بود و من اصلا حواسم نبود بهش

مامانم يهو اومد ديد اون نزديك منه زير لب بهم فحشاي بدي داد گف بيا اونور و فلان

من بخاطر اون طرز حرف زدنش بهم برخورد و بهش يچيزايي گفتم ك بحثمون شد و جلو اون همه ادم محكم زد تو دهنم ي بار زد تو سرم بهم گفت خفه شو

رفتم ي گوشي گريه كردم و كلي قلبم شكست و ناراحت شد

پنج ديقه بعد صدام كرد بيام پيششون بشينم ك ضايع نباشه رفتم نشستم ي گوشه (زودم يادش ميرع

با خودم ميگفتم خدايا من فكرم ب چياس ب درسع ب آيندس ب كار كردنه

اونوقت مامانمو نگاه طرز فكرشو نگاه

هرسري اومديم بيرون ي جوري كوفتم كرده

خب من ك اصن حواسم ب پسر خالم نبود و اونم يجور داشت خميازهميكشيد و خسته بود ك يهو مامانم اونجوري كرد

شب موقع برگشتني ب بابام گفت همچيو

بابامم طرف مامانمو گرفت

من گفتم بهم اعتماد نداريد ك اينجوري ميگيد و...

بحث و دعوا شد مامانم گف تو هيچ جوره ادم نميشي و موفق نميشي تو زندگيت( قشنگ رو نقطه ضعفم دست گذاشت) دلم شكست و گريه كردم تا صب

فردام امتحان دارم حالم اصن خوب ني و با كل خانواده قهرم

16سالمه

منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما

ولی من به دلم افتاد که یه روزی ادم موفقی میشی چون هدف داری و میخوای برسی بهش

پس جای اینکه این روزا باعث شکستت شن ازشون به عنوان پل پیشرفتت استفاده کن قوی تر شو بیشتر تلاش کن که نشون بدی یه روزی که موفق شدی :)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر درکت می‌کنم همچین اتفاق مشابهی برای منم افتاده چند روز پیش 

واقعا درک نمی‌کنم چرا این جوری می‌کنن مامانا

به خصوص اینکه آش نخورده و دهن سوخته باشه خیلی نامردیه همیشه دختر حرف گوش کن باشی آخرشم این جوری تهمت بزنن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

ولی من به دلم افتاد که یه روزی ادم موفقی میشی چون هدف داری و میخوای برسی بهش پس جای اینکه این روزا ...

مرسي نياز داشتم كه بشنوم همچين چيزيو از ينفر از ديشب تا حالا :)

مرسي نياز داشتم كه بشنوم همچين چيزيو از ينفر از ديشب تا حالا :)

قدر خودتو بدون دختر تو قوی تر از این حرفایی که بشکنی راحت 

تو زیباترین مخلوق خدایی تنهات نمیذاره بهش توکل کن:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
چقدر درکت می‌کنم همچین اتفاق مشابهی برای منم افتاده چند روز پیش  واقعا درک نمی‌کنم چرا این جور ...

خيلي شرايطم سخته خيلي محدوديت دارم و همش احساس تنهايي ميكنم 

اجازه ندارم دوستامو ببين

اجازه ندارم گوشي داشته باشم

اجازه ندارم آزاد باشم

بخاطرهمين ب درس و پيشرفت پناه بردم چون ميدونم فقط با اينا ميتونم زندگي كنم

الهییی  درکت میکنم منم ۱۴ سالمه مامان منم اینجوریه  حتی یه بار لاک زده بودم جلوی همه بهم ...

من خيلي محدودم

حالا ك از تو دوسال بزرگتم محدوديتام خيلي خيلي بيشتر از خدته و هرروز تنهاتر و دلشكسته تر ميشم

اميدوارم مشكلت حل شه بتوني طعم آزاديو بچشي عزيزم:)

خيلي شرايطم سخته خيلي محدوديت دارم و همش احساس تنهايي ميكنم  اجازه ندارم دوستامو ببين اجازه ن ...

من با اینکه سن حضرت نوح دارم همین محدودیت ها رو دارم فقط گوشی دارم

امیدوارم برای تو بعد مدرسه درست بشه انشالله⁦❤️⁩

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من