2777
2789
عنوان

در انتظار نی نی

100 بازدید | 4 پست

سلام کاربری قبلیمو وقتی زدم که منتظر فرزند اول بودم و در حال اقدام با کلی نا امیدی

این کاربری جدید رو امروز میزنم که میخوام اقدام کنم برای فرزند دوم با کلی امید

بمونه به یادگار 😍😍😍 

برام دعا کنید دوستان

منم منتظر فرزند اول🥺

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

حتما به سلامتی انشالله
فریبا رحیمی کارشناس مامایی

باسابقه بالای ده سال در امر مامایی،زنان،زایمان،اختلالات جنسی،بارداری،سکس تراپی ،تعیین جنسیت جنین و تفسیر پاپ اسمیر و غربالگری های زنانه و مراقبت های قبل و حین وبعد از بارداری و...
مشاوره و ویزیت بصورت آنلاین و۲۴ساعته در اپلیکیشن مشورپ و پیج
fariba.rahimi.midwife@

با بیشترین رضایت کاربر در تمام اپلیکیشن های پزشکی کشور
طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی و نسخه الکترونیکی

گروه پرسش و پاسخ زنان و زایمان ومامایی با حضور کارشناس مامایی

لطفا عضو بشید و دوستانتون رو هم عضو کنید

ممنونم از حمایت و دوستیتون.

https://t.me/+xou54lFJwyM5NTc0https://t.me/+xou54lFJwyM5NTc0

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@sorati_22  

سلام گلم تاپیک قفل شده کجا رفتید؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

سلام گلم تاپیک قفل شده کجا رفتید؟

@همبرگرپنیری  

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭