2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا نه

299 بازدید | 24 پست

من دانشجوی ترم 8 پرستاریم... دوست داداشم اومده خواستگاریم کارگاه ریخته گری برنز داره. از خودم یه سال بزرگتره. هر چی میگم گوش میده به گفته ی خودش خیلی دوستم داره. بسیار پسر ساده بی شیله پیله و صادقیه... مشکل من اینه که من از لحاظ ظاهر اصلا نمی‌پسندمش. هر بار میرم بیرون چهار چشی نگاش میکنم که بلکه یچیزی تو ظاهرش پیدا کردم و خوشم اومد... ولی اصلا اینجور نیست. هر روزم که میگذره بهش محبتم بهش کمتر میشه... میترسم دیگه همچین پسر خوب و صاف و ساده ای نیاد سراغم. دوماهه شب و روزم شده راضی کردن خودم که خوبه.... به نظرتون چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کن...پسر خوب کم شده

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بازم دارم میگم. با کسی ک ظاهرشو نمیپسندید هرررررررررررگززززززززز به هیییچ عنوان ازدواج نکنید. خودتونو بدبخت نکنییییییییییییید. من نمیگم یارو خوب باشه. همین ک با چهرش مشکل نداشته باشید کافیه. ولی اگ خوشتون نمیاد به هیچ عنوان ازدواج نکنید. نترسید نمیترشید بخدا

مگه میشه با سعی عاشق شد؟ عاشق شدن و دوست داشتن اینجوری فرمولی نیست که سعی کنی

آخ دقیقا... از همون اول باهاش وارد رابطه شدم که شاید گذر زمان باعث شد کم کم تزش خوشم بیاد ولی هیچ چیز فرق نکرد 

اگه اون حسه رو یهت نمیده ولش کن دوتاتونم عذاب نده،ادم باید برای ازدواج حداقل ی کوچولوهم ک شده دلش برای طرفش ضعف بره نمیگم کشته مردش باشه چون اونام سرو ته نداره ولی باید حس شیرین ر‌و بهت بده بتونی ب مرور بیشتر دل بستش بشی قرار نیس ب زور ب خودت بقبولونیش بعدا خیلی دوتاتونم اذیت میشید سره بی حسی تو بهش

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بازم دارم میگم. با کسی ک ظاهرشو نمیپسندید هرررررررررررگززززززززز به هیییچ عنوان ازدواج نکنید. خودتون ...

دلم میخواد اون بعضیا که میگن قیافه مهم نیست قیافه عادی میشه بیان تجربه اشون رو بگن ببینیم کسی هست واقعا قیافه واسش عادی بشه

من همسرم خوش قیافه است از اول هم بخاطر قیافه اش ازش خوشم اومد بعد بقیه چیزاش اوکی بود بله رو گفتم....هیچ وقتم عادی نشد بعد 6 سال

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
آخ دقیقا... از همون اول باهاش وارد رابطه شدم که شاید گذر زمان باعث شد کم کم تزش خوشم بیاد ولی هیچ چی ...

ولش کن

ادامه پیدا کردن رابطه بدتر ایشون رو احساسی میکنه و واست سخت تر میشه و دلش بیشتر میشکنه

اولین رکن اینه که ظاهر طرف رو دوست داشته باشی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم