2777
2789
عنوان

جاریم فهمید که بچه دار نمیشیم

642 بازدید | 28 پست

بچه ها منو شوهرم مشکلی نداریم اما باردار نشدم حالا به پدرشوهرم گفتم میخوایم بریم دکتر و ازمایشامونم نشونش دادم چون هیییییی میپرسید چرا بچه نمیارین 

بهش اعتماد داشته و دارم 

اونم حرفاشو بمن و شوهرم میزنه فقط 

حالا امشب جلو جاریم گفت پس کی میخواین برین دکتر 

خانمت گفته نوبت گرفتم 

هر چی شوهرم خودشو زد به اون راه تموم نکرد 

حالا زنگش زدم اومدیم خونه میگم براچی جلو جاری اینو گفتی میگه حواسم نبوده و اون نمیره به کسی بگه 

الان دارم زار زار گریه میکنم چکار کنم بچه ها

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهمم حستو ولی انقدرم مهم نیس مگه دزدی و هیزیه؟

زاییدنم هنر خاصی نیس

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

چرا اینقدر نقطه ضعف نشون میدی حالا بفهمه چیز خاصی نیست که 

انشالله هرچه زودتر بچه دار میشی ولی اینقدر نگران حرف بقیه نباش 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

اشتباه از خودتون بوده 

پدر مادرا سنشون میره بالا خیلی چیزا رو لو میدن 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
اشتباه از خودتون بوده  پدر مادرا سنشون میره بالا خیلی چیزا رو لو میدن

اخه از بس میپرسید دیگه دلم نمی‌خواست برم جایی که اون باشه 

البته بخاطر این موضوع جای دیگه ای هم نمیرم چون هی میپرسن

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
بی خیال بابا به خاطر اینکه جاریت فهمیده اینقدر داری خودتو اذیت میکنی

حالم خیلی بده...جاری فرق می‌کنه اگر خواهرشوهر بود ناراحت نمیشدم