2777
2789
عنوان

درد تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 21 پست
کیت تخمک گذاری و باید از داروخانه ها بگیری. طرز استفاده اش توش هست

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

آخ اخ تویی .... منم ماهی چند تا تخمک گذاری دارم پدرم درمیاد خخخ همش در حال تیرکشیدنه ..[smiley]s/sm7 ...

من سمت چپ پایین شکم 

همون پایین قسمت رحم درد تیز و کشنده و مبهم.گفتم شاید انتهای روده.میزنه به پای چپم.لگنم.و پهلو

اینم تخمک گذاریه؟

چند روز طول می‌کشه معمولا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ اخ تویی .... منم ماهی چند تا تخمک گذاری دارم پدرم درمیاد خخخ همش در حال تیرکشیدنه ..[smiley]s/sm7 ...

من سمت چپ پایین شکم 

همون پایین قسمت رحم درد تیز و کشنده و مبهم.گفتم شاید انتهای روده.میزنه به پای چپم.لگنم.و پهلو

اینم تخمک گذاریه؟

من سمت چپ پایین شکم 

اینم تخمک گذاریه؟

[QUOTE=4035557]آخ اخ تویی .... منم ماهی چند تا تخمک گذاری دارم پدرم درمیاد خخخ همش در حال تیرکشیدنه ...

معمولا دردش یک روز طول میکشه شایدم کمتر تیر میکشه ممکنه ترشحات سفید رنگ هم داشته باشی و حالت گرگرفتگی در بدنت احساس کنی

الحمدلله رب العالمین ...
[QUOTE=4035650]خودم قشنگ متوجه میشم دردشو ببخشید ترشح بدون علت دارم ی وقتایی گرگرفتگیم دارم[/QUOTE ...

الان که باردارم 

ولی من قبل از بارداری تقریبا ۳ الی ۴ روز بعد از پاکیم حالت‌های تخمک گذاری را داشتم

الحمدلله رب العالمین ...