2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دلش میشکنه

142 بازدید | 14 پست

فردا شب تولد داداشمه...داداشم سلیاک داره میخواستیم از مواد مخصوص خودش یه کیک برا همه درست کنیم

ولی پیدا نشد کم بود...الان برای داداشم جدا درست میکنیم یه کیکم برای مهمونا

بعد مامانم برا کیک مهمونا اسمارتیسو اینجور چیزا خریده برای تزئیین...من به مامانم میگم نریزیم رو کیک شاید داداشم ببینه دلش بخواد یه شب تولد اونه بزار کیکش خیلی فرق نداشته باشه...مامانم میگه نه هوس نمیکنه این اسمارتیسا چیه که هوس کنه

خیلی حساسم به نظرتون🥲۱۰ سالشه

پشت هر اکانت یک انسان است.مهربان باشیم...مهربان باشیم

الهی عزیزم🥺 منم بودم همین فکر رو میکردم حالا نمیدونم حساسیته یا چی ولی خب به‌نظرم مهمه چون گاهی بعضی چیزا تو دل بچه‌ها میمونه که خیلی هم بی‌اهمیت به‌نظر میاد.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق باشماست...مادرتون برای خوشحالی چندتا زن ومرد گنده میخود بچشو دلگیر کنه?????من که از شنیدنش بغضم گرفت

خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی  روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀
الهی عزیزم🥺 منم بودم همین فکر رو میکردم حالا نمیدونم حساسیته یا چی ولی خب به‌نظرم مهمه چون گاهی بعض ...

آره حساسیته

دورت بگردم که انقدر مهربونی 🥲❤️

به نظر من اگر میتونین نریزین، طفلک گناه داره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
آره حساسیته

نه منظورم به بیش‌ازحد حساسیت به‌خرج دادن ما بود... ولی خیلی خوبه یه خواهر داره این شکلی حواسش به احساساتش هست🥰 اگه شد حداقل کیکش رو خوشگل‌تر درست کنید آدم به چشمش خوشگل‌تر بیاد باز دلش دیزاین یه کیک دیگه رو کمتر میخواد در کل😁

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
تو اکثر شهرها نمایندگی محصولات گلوتن فری هست و اونجا حتی کیک تولد و‌شیرینی تر هم دارند ولی در کل بای ...

آره امروز رفتیم نیاورده بودن...درسته.. حالا هنوز کوچیکه بزرگ بشه بهتر میشه ..ممنون

نه منظورم به بیش‌ازحد حساسیت به‌خرج دادن ما بود... ولی خیلی خوبه یه خواهر داره این شکلی حواسش به احس ...

باشه مرسی .اشکیم  کردی🥺😁