2777
2789
عنوان

خانمایی که دادگاه برا مهریه رفتن...

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 32 پست
عزیزم این پرینتارو چجوری میشه گرفت؟ منم میخوام دادخواست مهریه بدم 

من دایی ام رئیس بانکه اون برام حساباش رو چک کرد..بعدم خودتم میتونی تو دادگاه از قاضی بخای و درخواست بدی بگی از این حساباش پرینت بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه مهریه اول از طریق اداره ثبت اقدام کردم و ماشینشو توقیف سیستمی کردم اما واسه اینکه بترسه و رفتاراشو درست کنه و برگردم به زندگیم اما انگار اون نمیخواد و چند ماهه گذشته و هیچ تلاشی نکرد حالا میخوام مهریمو ببرم دادگاه اما میگن ماشینش ازاد میشه 

حالا شنیدم که باید تامین خواسته کنم تا ماشین ازاد نشه شما خبر دارین قضیش چجوریه؟

من واسه مهریه اول از طریق اداره ثبت اقدام کردم و ماشینشو توقیف سیستمی کردم اما واسه اینکه بترسه و رف ...

نه ماشینش رو از طریق ثبت بفروش..خودشون میزارن مزایده ولی من وکیل داشتم فروخت پول رو ریختن به حسابم..منم همین کار کردم لااقل هزینه وکیل شد....

نه ماشینش رو از طریق ثبت بفروش..خودشون میزارن مزایده ولی من وکیل داشتم فروخت پول رو ریختن به حسابم.. ...

خب من واسه اینکه ماشینشو بفروشم باید توقیف فیزیکی هم انجام بدم ولی من فقط سیستمی توقیف کردم واسه اینکه بترسونمش فقط

ولی دیدم چند ماه گذشت و همسرم اقدامی نکرد رفتم فیزیکی هم توقیف کنم اما ماشینش تو پارکینگ خونه نبود نمیدونم کجا قایم کرده 

تا پیداشم نکنم به مزایده نمیره که 

اون ماشینو قایم کرده خیلی زرنگه

الان 6ماهه که قهریم هیچ کاری نکرد انگار همه اینکارا رو از عمد کرد که من خودم برم از زندگیش

خب من واسه اینکه ماشینشو بفروشم باید توقیف فیزیکی هم انجام بدم ولی من فقط سیستمی توقیف کردم واسه این ...

عجب...قصدت جداییه؟اگه آره پرونده ات رو از ثبت بگیر برو دادگاه..اونجا باز هم میتونی حساباش و ماشین رو دوباره توقیف کنی و ممنوع الخروجش کنی..

عجب...قصدت جداییه؟اگه آره پرونده ات رو از ثبت بگیر برو دادگاه..اونجا باز هم میتونی حساباش و ماشین رو ...

اره عزیزم 

کسی که این همه اذیتم کرد و هیچ تلاشی برای نگهداشتن من نکرد رو نمیخوامش 

عزیزم شما از طریق ثبت ماشین همسرتو فروختی یا از ثبت بردی دادگاه و اونجا فروختی؟

و اینم شنیدم که میگن اگه یدونه ماشین به نامش باشه جزو مستثنیات دین حساب میشه و نمیفروشنش 

اره عزیزم  کسی که این همه اذیتم کرد و هیچ تلاشی برای نگهداشتن من نکرد رو نمیخوامش  عزیزم ...

بله من از طریق ثبت فروختم..نه اگر ماشین وسیله کارش نباشه مثلا تاکسی یا وانت نباشه میشه فروخت

بله من از طریق ثبت فروختم..نه اگر ماشین وسیله کارش نباشه مثلا تاکسی یا وانت نباشه میشه فروخت

ممنون عزیزم نه وسیله کارش نیست 

حالا خداکنه تو مدتی که ثبت رو میبندم و پرونده رو میبرم دادگاه ماشینو نفروشه

ببخشید این سوال رو میپرسم چند سالتونه  و چند ساله ازدواج کردین  ممنون

سلام عزیزم خواهش میکنم

۲۲ سالمه 

دوسه ماه دیگه میشه یک سال که ازدواج کردم اما همش قهر بودیم

همه دروغاش روز به روز رو میشد 

انقد دروغگو بود که حتی چیزای ساده رو هم دروغ میگفت مثلا بینیشو عمل کرده بود چند بار پرسیدم شما بینیتو عمل کردی میگفت نه