2777
2789
عنوان

خانمایی که دادگاه برا مهریه رفتن...

790 بازدید | 32 پست

شوهرم برا مهریه ندادن جواز کسب رو به نام خواهرش کرده....که بگه من ورشکست شدم و ندارم.....شما که رفتید دادگاه قاضی این موضوع رو قبول میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سندش دستیه..احتمالا الان برا اونم یه سند دستی دیگه نوشتن برا دادگاه

شاهد ببر که مغازه واسه خودش اجاره کرده و جوازشم بخاطرفرار از دین زده به نام خواهرش.. اگر مدرکی ؛ کارت ویزیت ؛ قولنامه؛ شماره همراه خودش روی کارت ویزیت داشتی ببر حتما. دوتاشاهد مرد ببر که مغازه و جواز واسه خودشه

شاهد ببر که مغازه واسه خودش اجاره کرده و جوازشم بخاطرفرار از دین زده به نام خواهرش.. اگر مدرکی ؛ کار ...

شاهد ندارم یعنی دوست ندارم یه غریبه بیاد تو دعوامون..ما خونواده آبروداری هستیم....فقط تابلو همون مغازه است که شماره خودش روشه

شاهد ندارم یعنی دوست ندارم یه غریبه بیاد تو دعوامون..ما خونواده آبروداری هستیم....فقط تابلو همون مغا ...

شاهد از خانوادت ببر فامیل ببر و از تابلو مغازش عکس بگیر پرینت کن ببر واسه دادگاهت

شاهد از خانوادت ببر فامیل ببر و از تابلو مغازش عکس بگیر پرینت کن ببر واسه دادگاهت

خانواده ام نمیان...فامیلم روم نمیشه بگم با اون موقعیت این شوهر رو از کجا آوردم؟؟!!!  

الان همه خالی ان    

اون زرنگتر از شماست. اما بازم بعنوان فرار از دین میتونید شکایت کنید... تا یکسال قبل از درخواست شما هرکاری کرده باشه؛ فرار از دین محسوب میشه وباید بده.