سلام دوستان قراره همین روزا برم برای عمل هر کس از این عمل تجربه داره بیاد ترس دارم خیلی این روزا ولی خب خیلی خسته شدم از کمردرد دکتر خوب تو مشهد میشناسید بگین
من خواهرم پلاتین گذاشت دیسک کمر داشت الان چن ماهه عمل کرده خوبه خداروشکر اولش یه ذره درد داره ولی با مسکن و اینا قابل تحمله یه روز بعد عملتم باید بلن شی راه بری و...
نگران نباش ان شاء الله خوب میشی عزیزم😘
😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طب سنتی و رو امتحان کن عمل رو بزار اخرین راه، ینفر میشناسم عمل کرد تا یسال خوب بود الان ارزوی مرگ میکنه هیچکسم براش نمیتونه کاری کنه دکتر احمد فاتح خیلی خوبه دوست داشتی سرچ کن
من تاحالا چندین راه رو رفتم طب سنتی که با دست جا میندازه فیزیوتراپی کمربند دارو ورزش نمیدونم واقعا درمونده شدم دیگه یزره کار میکنم پاهام وکمرم میشکنه وگرنه دوست ندارم خودم عمل کنم ولی چاره ای نمیبینم دکترها گفتن عمل باید بشی