2777
2789
عنوان

دلم پر کشیده واسه کربلا

73 بازدید | 8 پست

برا امام مظلومم 

نرفتم تا الان آرزومه 

نذر کردیم اگه بهم رسیدیم برا عروسی بریم 

دخترا دعام کنید بخدا اگه از زبونی که گناه نکرده باشی دعا کنی براورده میشه 

دعا کنید قبل محرم عقد کننیم 

سوره ضحی برای ناامیدا خوبه 

یا سمیع یا نور 

بریدم بچه ها خیلی سختی کشیدیم نزدیک دو ساله 😭😭😭😭😭

اصلا دوس ندارم توی غمم شریک تون کنم فکر می کنم نی نی سایت مثل حسینیه شده 

چون من احساسی هستم با تایپک های غمگین غمگین میشم احتمالا شما هم اینطوری باشید 

ببخشید دخترا 

ولی فقط شما ها رو دارم 

😭

کاری نداره که امسال عزمتو جزم کن برو این همه آدم میره تو هم روش یه چیز دست نیافتنی که نیس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش از امام‌حسین میخوام امسال محرم منم زائرش بشم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
 19 سالمه نمیتونم تنها برم ایشالا دعا کن با هم بریم با زندگیم 🥺

چرا نمیتونی با کاروان برو

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من خیلی دلم میخواد برم حرم امام رضا ولی شرایطش رو ندارم ولی قبلا که رفتم یه قسمت هست زیرزمینه اونجا نماز میخونن داخلش انگار با طلا کار شده به شدت جذب اونجا شدم ولی حیف نمیتونم برم