2777
2789
عنوان

جاری بازی نکنید لطفا

170 بازدید | 10 پست

یه تاپیک خوندیم در مورد یه خانومه که جاریش پیام داده بود جلف بازی نکن

دوست عزیز خانوما شامه ی تیزی دارن 

اینو تهمت فرض نکن

اگه بیگناهی با کمال ادب بگو عزیزم اگه در من اشتباهی دیدی و دچار سوتفاهم شدی با گفتگو حلش کنیم.

برای کسی غیر از همسرتون عشوه نیاین. تو این دنیا هر عمل عکس العملی داره‌. بقول پروفسور جعفری تو هر نوایی بنوازی در پرده برایت مینوازند.

و هیچ مردی ارزش نگاه معصوم شما رو نداره. پاکدامنیتون صرف کسی غیر از همسرتون نکنید. همسرتون هم تو قانون هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی... سرمایه عاطفیشو جایی غیر از منزل خود خرج خواهد کرد..‌. 

با قسمت اولش موافق نیستم بعضیا بیمارند دید بدی دارن

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قسمت اولش موافق نیستم بعضیا بیمارند دید بدی دارن

واقعا من خودم با برادرشوهزم مجردم خیلی راحتم یعنی ی چیزی فراتر راحتی فکر کن میخواد بره سر قرار با دوست دخترش با من می‌ره خب ولی من همیشه اولویتم شوهرم هست اگه برادرشوهرم چای بخواد اول به شوهرم میگم برات بیارم یانه یا بگه برام آب بیار یا غذا هرچیزی که فکر کنی اول به شوهرم میدم بعد به اون تا الان هیچکس بعد از 7سال جرات نکرده بهم تهمت بزنه 

ترسم از اینه که ازدواج کنه و خانومش رو مادحساس بشه و از هم دور بشیم

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
بلاخره با ازدواج شرایط باید فرق کنه. 

اره ولی باورت نمیشه خانواده شوهرم همه میگن محسن دوتا خواهر ندارها سه تا داره همه منو به چشم خواهرش میبنن

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
اره ولی باورت نمیشه خانواده شوهرم همه میگن محسن دوتا خواهر ندارها سه تا داره همه منو به چشم خواهرش م ...

عزیزم بعدا شرایطت تغییر بده. واقعا خواهری کن. ولی اجازه بده طوری باشی که سهم بزرگ محبتاش مختص همسرش باشه

عزیزم بعدا شرایطت تغییر بده. واقعا خواهری کن. ولی اجازه بده طوری باشی که سهم بزرگ محبتاش مختص همسرش ...

ایشالا زن بگیره من از خدا زن بگیره من شیر پاک خورده هستم نمی‌ذارم زندگیش بهم بخوره