2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من خیلی حرص دراره

524 بازدید | 29 پست

من تازه چهار ماهه عروسی کردم.....شنیده بودم همه دوست دارن شوعرشون تو خونه پیششون باشع همیشه ولی من بر عکس ام .... شوهرم خیلی حرص میده واقعا 😭شوخیای عصاب خورد کن می‌کنه.....همش ب آدم گیره...من دوس دارم بشینم تنها کتاب بخونم ولی اون هر لحظه میخواد بچسبه ب آدم میرم پیشش اینقد شوخی می‌کنه ادمو میچلونه مسخره بازی در میاره بخدا اشکم در میاد.....دوس دارم عاشقونه کنار هم بشینیم فیلم ببینیم تو ارامش‌‌.‌..جوری شده ک واقعا خوشحال میشم وقتی میخواد بره بیرون با اینکه تازه عروسی کردیم و دوسش دارم......دوس ندارم از الان اینطوری باشم

شما شوهراتون میمونن خونه خوشحال میشید یا دوس دارید برع بیرون؟؟؟؟بنظرتون چیکار کنم با این اخلاقش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه اتاق آماده کردم هر موقع شوهرم اومد بره اونجا چون دیگه حوصلشو ندارم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بابا بي جنبه نباش دوستداره بعدا دلت برا اين چلوندنا وشوخيا تنگ ميشه پس زده اش نكن  باهاش كنا بيا تاوقتي توهين نكرده بهت ناراحت شدن نداره كه 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
چند ساله ازدواج کردید؟؟؟ چرا حوصلشو نداری؟

دوازده ساله.چون همش تو گوشیه.قلیون می‌کشه.باشگاه می‌ره.منم با همشون مخالفم گفتم بره تو اون اتاق هم من راحت باشم هم اون

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.