2777
2789
عنوان

فکت های دانشگاهی (پارت چهار)

550 بازدید | 56 پست

خوشحالم که (فکت های دانشگاهی)تا اینجا براتون مفید بوده و دوست داشتین💖💙

فکت های دانشگاهی_پارت ۴ (اصطلاحات)

بگو نگو ها😂

۱.مدیر❌  =  رئیس دانشگاه✅

۲.دفتر❌  =  آموزش✅

۳.معلم❌ =  استاد✅

۴.زنگ بعد❌  =  جلسه بعد✅

۵.زنگ تفریح❌  =  تایم بین دوکلاس✅

۶.امتحان مستمر❌  =  میانترم✅

۷.بیا پای تخته❌  =  کنفرانس ارائه دادن✅

۸.استراحت❌  =  آنتِراک✅

شمام از تجربیاتتون بگین😂🌸

پارت های قبلی توی تاپیک های قبلی هست

نگید انتراک که همه مسخرتون میکنن 

بگید استاد یه استراحت نمیدید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من قبول شم همین اصطلاح خودمون رو میگم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی رفت پشت میز و اجازه بهش داده شد درس بده اسمش استاد نیست.

استادی غیر از تخصص یک مقام و منزلت معنوی داره که به ندرت کسی شایسته‌اشه و البته ارزشش به اینه که افرادی که تو اون حوزه خودشون سرآمد هستند استاد بدونن فرد رو نه یک دانشجوی نوپا.

ما همیشه میگفتیم آنتراک ...کسی هم مسخره نمی‌کرد

مسخره کردن حتما نباید واضح باشه که😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یکی بود میگفت استاد دیگه بستهههههه😐😐😐😐

😂😂😂

اینم میتونه گفته بشه😂